Melike sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 12:25

BGO247 veya diğer adıyla Bahigo adlı bahis sitesinde aşağıda fotoğrafları olan maça canlıda ilk yarısı oynanırken bahis aldım. Bahis aldığımda da maç 0-0 devam ediyordu. Fotoğraflarda göründüğü üzere skor 0-0 iken gol yok diye bahis yapıyorum 6000 liralık ve ilk yarı maç sonuna 4000 liralık bahis yapıyorum. Gol yok oranı 1.85*6000: 11.100 lira, 4000*4.7 orandan da 18.800 lira tutturduğum halde maç bitmiş olmasına rağmen 25 dakika uzadığı ve uzatmaların 23. dakikasında fotoğraflarda göründüğü gibi iddaa kuponum geri ödendi. Maç 90 dakikanın sonuna 6 dakika uzatma olmasına rağmen geri ödeme yapabilmek için maçı bitmemiş gibi gösterip kuponumda tutan rakamı değil de oynamış olduğum rakamı hesabıma geçtiler ve bana da attıkları mailde sistemde bu oran için şu şekilde kendini savunuyorlar.

Çünkü resmi olarak sistemde olmayan bahise oyun oynadığınız ve kapanması gereken bir oranın sistemde görünmesi nedeniyle bu bahsi alma şansınız doğdu. Bu noktada herhangi bir değişim yapamayacağımızı kesin olarak size bildirmek durumundayım.

Şimdi siz değerli arkadaşlarım, bahis aldığınızda maç 0-0 ise gol var oranı açık mı olmalı kapalı mı olmalı? Adamlar paramın üstüne yatmak için böyle bir açıklama yaptılar.

BGO247 veya Bahigo sitesinde oyun yapmayın. Ben zaten üyeliğimi sonlandırdım. Bu siteye güven olmaz.

14 Eylül 2024 16:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Atilla Bey, Konunun detaylı incelenmesi için bir dosya açıldı ve bahis birimine iletildi. İnceleme sonucunda size geri dönüş yapacağız . Saygılarımla, Bahigo Müşteri Hizmetleri Ekibi

15 Eylül 2024 16:53

Bakalım göreceğiz bir sonuç çıkmazsa 2. Etabı yapacağım onu da ekrem bry biliyor hak etmediğimi düşündüğünüz kuponu maçta hile yapmışım dediniz bana cezasıyla birlikte 30 bin lirayı sitenizde hesabıma hem de çekilebilir olarak geçmediğiniz surece diğer sosyal medya mecralarında da yayınlanacak

18 Eylül 2024 00:59

Aşağıdaki siteden uzak durun aşağıdaki metni okumanızı tavsiye ederim Değerli www.bahigo.com veya www.bgo247.com sitenizde oyun oynayan arkadaşlar ben sitenin vip müşterisiyim ama anladığım kadarıyla sözde 30 bin lira tutturduğum kuponları yukarıda paylaşmıştım hala ödeme yapmadılar size vip müşteri olduğumu kaçınca levelde olduğumdan da anlayabilirsiniz simdi onu da yükleyeceğim... Bu arada bana sirin gözükmek için başka biriyle mail atıyorlar ki bu konuda şirinlik beklemiyorum dediğim gibi 30 bin lirayı çekilebilir olarak hesabıma yatırmadıkları takdirde sizleri devamı gelecek sizleri de buradan bilgilendireceğim

19 Eylül 2024 12:59

www.bgo247.com Bahigo bahis sitesinde oyun oynamayın adamlar kazandığım kuponun bedelini hala ödemediler aman haa uzak durun.!

20 Eylül 2024 21:52

Bu site bir gün size de ödeme yapmadığında beni daha iyi anlarsınız... Kkaanniinniizzii ssiikkeeyyiimm...

21 Eylül 2024 09:25
22 Eylül 2024 23:51

Hhiirrssiizzssiinniizz bunu kabul edin Mac bittiğinde diyorsun bahsi aldığım saatler belli maçın başlama saati sonuç kısmındaki fotolardan belli bu da yalanını çürütüyor insanlar sizin yalanlarınıza inanmazlar benim elimde ekran fotoları var sizin elinizde bir şey var mı yok hem de hiçbir şey yok neden Çünkü Hhiirrssiizzssiinniizz da ondan Hhiirrssiizzssiinniizz olmalısınız ki 6 dakika uzayan maçı 25 dakika uzamış gibi mci sonlandırmadınız uzatmaların 23. Dakikasında paramı geri iade etmek için Hhiirrssiizzssiinniizz Çünkü bedava bahis verdik diye hava attığınız için dediğim gibi ben 30 binlik oyunu 1 ayda oynuyordum size en büyük ceza beni kaybetmekle yaşadınız zaten simdi yeni sitemde memnunum sizlerde Hhiirrssiizzssiinniizz'lik yapıp yeni müşteri arayışınızda mutluluklar dilerim heee bir de çözümden bahsetmişsiniz bana yolladığınız numarayı başka bir arkadaşımdan aradım whatasptan ilk aramamda çalışıyor yazdı daha sonraki aramalarımda aranıyor yazdı sayin okuyucular bu su anlama geliyor ilk aramamda telefon çaldı daha sonraki aramalarımda telefonun interneti kapattı pelin hanim Çünkü çözümü onlarda istemiyor ceplerimden para çıkacak siz siz olun bahigoda oyun oynamayın ben çözümü de söyledim 30 bini yatırın hesabıma hem de çekilebilir şekilde sizlerle oynamaya devam edeyim onun dışında sizin sitenize bir kuruş daha yatırdım Hhiirrssiizzssiinniizz Çünkü

23 Eylül 2024 18:26
24 Eylül 2024 11:34

Hhiirrssiizzllaarraa telefon numaramı vermiyorum dediğim gibi hesabıma yatırırsanız sitenize geri dönerim yoksa en kral bonusinuza da verseniz bu saatten sonra sizinle isim olmaz hhiirrssiizzllaarr...

Kaan

Bu konuyla alakalı bana geri dönüş yapar mısın önemli

Melike

Bu arada sitenin yazdıklarının coğu da yalan akli sıra mağduru oynuyorlar mesela Mac 0-0 iten gol var yok seçeneği olmaması gerektiğini söylüyorlar sanki bizde dun başladık oynamaya akli sıra yutarsa misali anlayacağın

Melike

Fotoğraflar her şeyi anlatıyor sanırım konu ile ilgili 1 ay oldu çözüm bulmadılar bulacaklarını da zannetmiyorum ben o parayı en kotu 1 ayda bahis yapmışımdır 3 senedir ama bunlar onu kar saydılar bende başka bir siteden oynuyorum. Ne diyeyim başımın gözümün sadakası olsun:) :) :)

Kaan

Bu durum sürekli oluyor mu kardeş?

Serkan
30 Nisan 2024 00:30

Hakan
07 Temmuz 2024 16:08
BETS10 Şikayetim Var, Sözde Yetkililerine Duyurulur!
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
05 Kasım 2023 22:51