18 Eylül 2024 18:05

Nisan 2024'te Bahçeşehir Koleji Ankara okullarında 1. sınıf için kayıt yaptırdık. Kayıt esnasında bize okulda dersler için Android 10 versiyon ve üstü tablet almamız gerektiği söylendi. Temmuz döneminde kampanyalar ile alabilme düşüncesi ile tekrar okulu arayarak Android tablet konusunu teyit ettik. En son okullar açılmadan birkaç gün önce, Ağustos ayı sonunda okul kampanyaları ile almak için okulu arayıp bir marka tercihleri olup olmadığını sorduk ve yine Android 10 üstü cihaz denilmesi üzerine Samsung Galaxy S9 Fe model aksesuarı ile birlikte 20.000 (yirmi bin) TL'ye bu cihazı aldık. Eylül ayının 3. haftası öğretmeninden robotik dersleri için çocukların tabletlerini göndermeleri konusunda bir bilgi geldi ve öğrendik ki bize 3 kez teyit edilen Android tablet aslında iPad tabletmiş. Bu konuda telefon yolu ile 3 kez yanlış bilgilendirilerek bize sonunda ciddi bir maliyet üretilmiş ve bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok deniliyor. Böyle akıl dışı insanların çalıştığı bir kuruma öğrencilerinizi göndermeniz önerilmez. Zaten internette aynısı 8 bin TL'ye satılan kitapları da bize 47 bin TL'ye sattılar. Okul tercihlerinizde buna dikkat etmeniz önerilir.

profile profile

Bahçeşehir Koleji Eğitim Mağduriyeti

28 Kasım 2023 20:02
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 10:47

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Kitap Ücreti Mesaj Sorunu