Babyliss Düzleştirici Ve Firma Tarafından Mağdurum

Babyliss Düzleştirici Ve Firma Tarafından Mağdurum
15 Aralık 2023 15:34

Yıllardır Babyliss kullanıcısıyım. Belki ilk ürünlerinden birini bile kullananlardan biriyim. Sayısız arkadaşımı tanıştırdığım bu marka ile insanların memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini de dile getirir. Ben de şu an memnuniyetsizliği yaşıyorum. Son aldığım düzleştirici hiç çalışmıyordu. Firmaya gönderdik, bir üst modelini gönderdiler. Ancak onu daha kullanamadan gelen üründe bir sıkıntı fark ettim. Tuşlar, üst kısmında yer alıyordu ve ben kullanmak istediğimde sürekli kapanıyordu. Her kullanmaya çalıştığımda sinirleniyordum ve sonra diğer düzleştiricimi kullanmaya devam ettim. Kenarda duran düzleştiriciyi faturamı bulamadığım için tekrar firmaya götürüp sormadım. Bir gün arkadaşım, aynanın karşısında kullanırken düzleştiricinin kapandığını fark etti. O zamana kadar ben elimin tuşa değdiğini sanıyordum, meğer üründe bir temas sorunu varmış. Firmaya söyledim, 'Getirin, gönderelim' dediler. Üzerinden biraz zaman geçti. İş yerimin yakınında olduğu için götürmek üzere çantama koydum. İş yerinde çantamı açtığımda düzleştiricinin kırılmış olduğunu görünce çok şaşırdım. Üretici firmayı aradım. Sonuçta daha önce bu markayı kullanmış biri olarak ve diğer ürünlerimi hep çantamda taşıdığım halde böyle bir durumla karşılaşmak beni çok şaşırttı. Sert mika gibi bir ürün olan düzleştirici için firmayla iletişime geçtim, durumu anlattım. Bana sunulan tek çözüm ekstra indirim yapacakları oldu. Ben zaten bu üründen hayır göremedim ki; aldığımdan beri kullanmak nasip olmadı, üstelik bir de neden tekrar para verip alayım ki? Bütün aksilikler üst üste geldi. Bu ürün bana hiç hayırlı gelmedi, firma da beni üzdü. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

24 Ocak 2024 14:04 (Şikayetten 1 ay sonra)
21 Şubat 2024 15:02
29 Şubat 2024 14:27

Ece
18 Mart 08:20
Babyliss Düzleştirici Sararma Sorunu
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
21 Temmuz 2023 17:25
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Temsilcilerinin Tutarsız Ve Kafa Karıştırıcı Yaklaşımı Mağduriyet Yarattı

Asena
30 Temmuz 20:31