Enezcan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 23:00

Id hesabım: 1768466275. Babilbet sitesinden dün gece 20 bin liralık bir çekim yaptım. Gece NBA'de yine şansım yaver gitti ve güzel bir kasa yaptım. Bugün öğleden sonra yine çekim talebinde bulundum; fakat ne hikmetse kural ihlali yapmışım, 'Bayinizle görüşün' diyor canlı destek. Hayır, kazanınca mı problem oldu? Kural ihlali olduğunu anlamadım. Şu an çekim talebi oluşturamıyorum. Hesabım inceleniyormuş. Ben yatırım yaptıktan sonra Bonus aldım, onu da kullandım. İlk çekimde sıkıntı olmadı, şimdi ikincisinde mi sıkıntı oldu? Hepsinin fotoğrafları var, buradan paylaşıyorum. Saat gece 4'te çekim yaptım ve sonrasında kazandığım bahisleri de gerekirse kanıtlarım. Yetkili tüm mercilere durumu ileteceğim. Bu problemin en kısa zamanda çözülmesini sizlerden rica ediyorum. Lütfen gerekeni yapın.

30 Aralık 2023 16:54
Babilbet Para Çekimininde Problem Çıkarıyor

Herhangi bir gelişme halan yok ilk başta 24 saat dendi geçti canlı destek 72 saat diyor hesabım incele altındaymış ama ne hikmetse bahis alabiliyorum niye acaba? İlk başta bana Bonus dediler bonusla hem casino hem bahis alamazsınız. Benim aldığım bahis yattı, kasamda 12 kuruş kaldı tekrar yatırım yaptım normal bahislerden devam ettim ve kazandım. 20 k çekim yaptım gece NBA de güzel kasa yaptım yine sonrasında gündüz çekim verdim inceleme altındaymış. Şimdi bana yok çapraz bahis yaptığınız yeni yeni kurallar icat ediyorlar. Sırf zaman kazanmak için çünkü bahis halan alabiliyorum kasam bayağı küçüldü işlerine geldi. 200 k ulaşmıştım şimdi 45 k Lara kadar düştüm. Fotoğrafları da ekliyorum herhangi bir bonusla alakalı hata yoktur. Çünkü onu sıfırladım tekrar yatırım yaptım. Benim sosyal medya portföyüm geniştir artık bu mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini sizlerden rica ediyorum.

02 Ocak 2024 17:16

Kasıtlı olarak iletişime geçmeyip süreci uzattılar amaçları o kadar belli ki sırf ben kasayı sıfırlayayım diye bayinize danışın diyorlar sürekli bayim sitenin sahibi mi o mu karar veriyor para çekme işlemlerine bayide kim olduğu belli ismi e…. T…. Kendisi zaten sürekli grup kurar defalarca çıkmama rağmen sürekli ekler zaten grupta verdiği bahislerin en az yüzde 70 i patlar. Kendisini zaten çok iyi biliyorsunuz o kadar bariz belli ki sitenin elemanı olduğu sürekli benim hatalı olduğumu iddia etti. Saçma sapan şeylerle siteyle çeliştiler zaten ikisi de faklı şeyler söyledi. Ben yandım siz yanmayın. 1-2 kişiyi bile kurtarabilsem kardır. Asla ve asla bu tür merdiven altı sitelere itibar etmeyin. Paranızı kaptırmayın.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 10:29
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
15 Şubat 2025 03:37

25 Mayıs 2025 16:21
Umut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 17:50
Matadorbet Haksız Yere Kazancı Sildiler