Adem sonuçtan hiç memnun değil

Av. Hasan Y (SMS) Sürekli Gelen Haksız İcra Tehditleri

06 Ekim 2024 17:44

Bu şahıs avukat, bana her yıl TTNET borcundan dolayı icralıksınız diyerek mesaj gönderiyor. Ayrıca bugün de PTT kargosu ile İstanbul icra dairesinden bu avukattan TTNET yüzünden icra mektubu göndermiş. Ben yaklaşık 4 yıl önce PTT şubesine giderek abonelik borcumu fahiş zamlardan dolayı ödeyerek kapattırdım. Üzerine basa basa sormama rağmen hiç borcumun olmadığını söylediler. Geçen yıl bu avukat bana yine böyle bir alacaklı mesajı gönderdi ve direkt TTNET müşteri temsilcisini arayarak sordum, tekrar borcumun olmadığını, mesajı dikkate almamamı söylediler. Buradan TTNET, bu avukatla görüşüp bana sorun olmadığını bildirirse iyi olur. Nedir bu çektiğimiz çile, kendi derdimizle mi uğraşalım yoksa sizin derdinizle mi anlamıyorum. Borcum varsa TTNET neden bana borçla ilgili hiçbir mesaj göndermeyip aradan 3/4 yıl sonra kapatmama rağmen bunları başıma musallat ediyor. Farz edelim böyle bir avukat yok ya da yanıltma, böyle ciddi bir kurum neden bunların çaresine bakmıyor? Adamlar benden 2.650,40₺ koparmak için resmen sahte evrak düzenlemiş. Gerçek mi sahte mi olup olmadığını bile bilmiyorum ama zarfta ödenmediği takdirde mazbatanın İstanbul Anadolu abonelik sözleşmeleri icra dairesine gönderileceğini yazmış. Dün de Turkcell ile benzer sorun yaşamıştım maalesef. Buradan kamuoyuna duyurulur. Benim TTNET'e borcum yoktur. Saygılarımla arz ederim.

11 Ağustos 2025 13:04
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Avukat Savaş Urlu Hesabıma Haciz Koydu!

09 Şubat 2024 09:33

10 Nisan 2025 13:23
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 16:47