Atabay İlaç Firması Parol Şurup Bozuk Çıktı

02 Ekim 2023 14:34

Bebeğim için aldığım Parol parasetamol şurup bozuk çıktı. Yeni açtık kaşığa dökerken dökülmediğini fark ettim daha fazla çalkaladım. Fakat bir anormallik vardı pıhtı gibi lob lob aktı çok zorladığımda yeni açtığım pakette olduğu için şaşırdık son kullanma tarihine baktım 2026 yazıyor.

Bebekler içiyor bu ilaçları farkına varmasak içireceğiz bu kadar değersiz mi insanları canı bu ülkede şaşırıyorum. İlaç sonuçta bir daha Parol almayı düşünmüyorum. Çevremde çok bebekli arkadaşlarım var hepsini de uyaracağım

05 Ekim 2023 16:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Büşra Hanım Merhaba Şikayette bulundug7nuz ürün için tarafınıza kalite güvence birimimiz sizinle temasa geçmiş olup detaylı araştırma için şişe analizlerine başlanmıştır.Sonuclar tarafinizla paylaşılacaktır. Sağlıklı gilunler dileriz

11 Ekim 2023 17:37

Arzu
Arzu

Sizin ilacınız yüzünden çocuğumdan ve kendi akıl sağlığımdan oldum ilacın tarihi geçmemiş ama her verdiğimde oğlum halsulasyon gördü 3kez verdiğimde fark ettim ki ilaç yapıyor acil dönüş sağlayın gereken yerlere bildirim yapacağım bu işin peşini bırakmayacağım

atabay-ilac-firmasi-parol-surup-bozuk-cikti-2.jpg
atabay-ilac-firmasi-parol-surup-bozuk-cikti-1.jpg

Engin sonuçtan memnun değil

Atabay İlaç Firması Klamer Şurup Bozuk

14 Şubat 2024 01:50
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 20:47
Bozuk Şurup Nedeniyle Bebeğim Tehlikede!
Samira sonuçtan hiç memnun değil

İlaç Tadında Ve Kıvamında Sorun Yaşadım, Açıklama Bekliyorum

21 Haziran 2025 17:01