Artı Online Akademi Online Eğitim Ve Tehdit

04 Aralık 2024 13:45

Ben de diğer arkadaşlarla aynı durumu yaşadım. Kişileri annem kendisi bulmuş, ben de iş aradığım için konuşmuştum. Katıldığım online eğitimler sonrası 2500 TL yatırdıktan sonra belge alabileceğimi ve bu belgeyle çalışabileceğim söylendi. Ama ben ne online derslere girdim ne de bu olayın takibini yaptım, bir daha görüşme gerçekleştirmedim kimseyle. Daha sonrasında istemiyorum, ne vergisinden bahsediyorsunuz dediğimde, 'Bize vahiyle inmiyor bu' deyip saçma sapan bir konuşma tarzıyla konuştular. Belgeyi çıkarmak için nerelere ne ödeme gerçekleştirmişler falan, bunları yaparken neden tekrar iletişime geçilmiyor? Bu kadar para harcanılan bir şeyde ders alınmamış, bedavaya bir para bedeliyle mi insanların canını satın alıyorsunuz? Beni sürekli rahatsız etmeye başladılar. Ödeme yapmazsam avukat ve haciz işlemi başlatacağını söylediler. Bu bir tehdittir. İnsanları kandırıp zora sokamazsınız. Ben girmediğim eğitimin, almadığım kursun belgesini de almam, ödemesini de yapmam dedim. Bir de utanmadan bana vekâlet bilgileri atıyorlar. Bu kişilerin soruşturulmasını istiyorum.

04 Aralık 2024 14:21

Kayıt işlemi için bilgilerim alındı online eğitime girmeden almadığım eğitimin belgesini çıkarttım dediler mesajlarına cevap vermediğim halde bana hukuki işlem başlatacaklarını söylediler. Adıma yapılan hiçbir suçlamayı ve cezayı adımın geçtiği hiçbir mahkemeyi kabul etmiyorum. Gerekli birimlern incelemesi ve bu kadar insanların mağdur bırakılmamasını önemli rica ediyorum.

04 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Hale hanım sürecimizi kabul edip kayıt oluşturan kişi sizlersiniz eğitim paneli iletildi kayıt olurken nasıl onay veriyorsanız iptali için de geri dönük sağlayabilirdiniz sizler belge alıp kafanıza göre iptal edemezsiniz.

Fadime
Fadime

Son durum nedir? Benimde başıma geldi bu durum ne yapmam gerekiyor ödemeli miyim? İcra gelir mi?

06 Şubat 2025 18:18
Eda sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 07:39