Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Garanti Varken Ücret Talep Ediyor

Arora Motor Garanti Varken Ücret Talep Ediyor
30 Eylül 2023 17:58

19/10/2021 Ers Motor'dan (Kocatepe Mah. Kocatepe Caddesi No:10/A Bayrampaşa İstanbul) mağazasından Arora Verano 125 AR model motor aldım. Sürekli problem yaşadım. Hâlâ yaşıyorum. Aldıktan 8-9 ay sonra şamandırası arızalandı, benzin full gösteriyor. Depo boş, 3 sefer böyle yolda kaldım. Şişli'de bulunan Poyraz Motora gittim, yetkili servise 1 hafta motor orada kaldı, işime de gidemedim. 10 gün sonra fabrikadan şamandırayı değiştirip verdiler. 2 yıl garantili olduğunu söyledi servis. Fakat 10 ay içinde tekrar bozuldu, tekrar Poyraz Motora gittim ama onlar ilgilenmedi, Arora yetkili servisini bıraktıklarını söylediler. Sonrasında Arora'nın yetkilisi olduğu 2-3 servise daha gittim, onlar da fabrikanın parçayı garanti kapsamında göndermediğini söylediler. 3500 TL tutar dediler. Sonrasında Arora fabrikasını kendim aradım, görüştüm, değişen parçayı tekrar garantide gönderemeyiz dediler. Bu nasıl bir saçmalıksa anlamadım. Hem motorumun garantisi var, hem daha önce değişen şamandıranın garantisi var ve ben garantiyden yararlanamıyorum. O zaman neden 2 yıl garanti var diyorsunuz? Ben zaten aldığımdan bu yana motorla ilgili sorun yaşıyorum, sürekli servisteyim. Hem değişen şamandıra parçasının garantisi devam ediyorken, hem de motorun garantisi devam ediyorken benden ücret talep ediyorlar. Beni 2-3 aydır fabrika oyalıyor. Ben motorun yenilenmesini ya da ücretini ve yaptığım masrafları talep ediyorum.

Arora Motor Max T 150 CC'da Sorunlar

Süreyya
06 Eylül 2023 13:21

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01

Arora ARS 200 Motorun Kilometre Saati Sorunu Ve Garanti Süreci!

13 Ağustos 2024 19:16
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motorumda Sürekli Arıza Ve İlgisizlik

27 Ekim 2024 20:52