Antalya Sarısu Kadınlar Plajı Sarısu Kadınlar Plajı Antalya

10 Haziran 2024 00:17

Sayın yetkili; 09.06.2024 tarihinde Sarısu kadınlar plajına gittim. Şezlong ve şemsiye için kişi başı 150 TL ücret alınıyor fakat çalışanların davranışları sürekli gelip bileklik kontrolü yapması, bileklik kontrolü yaparken sürekli yüksek sesle konuşmaları hakkında memnuniyetsizliğimizi dile getirmek isterim. Açıldığı yıldan beri Sarısu plajını kullanan biri olarak bu şekilde işletildiğine tanık olmak bir Antalyalı olarak beni üzdü ki şehrimize gelen turist ve misafirlerimizin bu şekilde ağırlanması oldukça endişe verici. Çalışanlara bir şey söylediğinde 'git şikayet yaz' şeklinde müşteri arkasından yapılan saygısız cümleler de cabası. Şahsıma yapılan bir hakaret olmamasına rağmen yanımdaki ve çevremdeki insanlara yaklaşılan tutumun olumsuzluğunu üzülerek izledim ve sinirlendim. Turizm başkenti Antalya'ya bu şekilde hizmet yakışmıyor. Güneşlenmeye gelen insanlara sürekli bileklik takılmaya çalışılması ki o bileklik o sıcakta bilekte iz bırakır, bir kadın olarak o bilekliği takma zorunluluğum olmamalı. Sürekli kontrol yapıp yüksek sesle insanları azarlamak ne demek? 5 yıldızlı otelde şezlong mu kiralanıyor? İzin günümüzde sahil kenarına gidip huzur bulmak isterken çalışanların yüksek sesle konuşmaları, yan şezlongdaki insanlarla tartışmaları ve cehaletlerinin verdiği öz güvenle 'şikayetini yaz' demeleri ve cevabının saygısız bir şekilde verilmesi… hala yaşadıklarıma inanamıyorum. Konunun ivedi bir şekilde çözülmesini temenni ediyorum. Saygılarımla, Gamze Ş****

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı Sarısu Plajındaki Çalışanların Terbiyesizliği

20 Haziran 2024 20:08

06 Haziran 2024 10:42
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı Haksız Ödeme!

21 Haziran 2024 11:13
Sema sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 13:45