Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Araştırma Hastanesinde Acilde 2 Doktor!

15 Mayıs 2024 01:22

14.05.2024 tarihinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene olmak için geldik. Sıra oldukça yavaş ilerliyordu. Saygı gösterip beklemeye devam ettik ve bize verilen sarı alanda beklemeye başladık. Bizi iki saat beklettiler. Kapıdaki sekretere sorduğumuzda, 'Sadece iki doktor var, başka çareniz yok, beklemek zorundasınız.' şeklinde cevap verdi. İki doktorun olması kabul edilemez. İnsanlara ve doktorlara bu kadar az değer verilmesi doğru değil. İçeriden çıkan bir hasta, doktorların içeride kahve içtiklerini ve daha çok bekleyeceğimizi söyledi. İki saat daha bekledikten sonra 'vizit yapıyorlar' denildi. 'Çok yoğunlar' diyerek bizi içeri almadılar. Daha sonra 112 acil servisin geldiğini belirttiler. Sekreter hanım, personelin vardiya listelerini doğru düzgün yazamadıklarını ve bu yüzden bizi mağdur ettiklerini ifade etti. 'Ben ne yapabilirim?' dedi. Bu durum gerçekten üzücü. Eğer haklarımız ihlal ediliyorsa, bu durum kabul edilemez. Bir bilgilendirme yaparak, 'Sizinle ilgilenemeyeceğiz, başka bir hastaneye gidin.' demek çok mu zor?

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 01:04
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorlar Hastalarla İlgilenmiyor.

28 Ocak 2024 08:58
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servis Sorunu

05 Eylül 2023 10:42