ASAT (Antalya Su İşleri) Yolun 3 Yeri Su Patlaması Sonucu Kazıldı Yol Tamir Edilmiyor

11 Mayıs 2024 14:20

Manavgat Belediyesi'ni aradım. Yol boyunca kanalın derin bir şekilde temizlendiğini ve güzel olduğunu fakat bu durumun biraz tehlike arz etmeye başladığını belirttim. Yol yer yer çok daraldığı için iki aracın geçmesi imkansız hale geliyor. Bu sebeple, özellikle bayan sürücülerin bu durumla karşılaştıklarında çok kenara yaklaşmak istediklerinde yolun çökme ihtimali olduğunu ve bu durumun çok riskli olduğunu düşünüyorum. Belediyeye bu durumu izah etmeme rağmen ilgileneceklerini ifade etmelerine karşın, geçen zamana rağmen kimse bu durumla ilgilenmedi. Acaba bir aracın yolda kalmasını mı bekliyorlar? Bu konunun acilen çözümlenmesi gerektiğini ve belediyenin bu konuya bir çözüm sunmasını bekliyoruz.

21 Mart 2024 18:51

13 Aralık 2023 15:39

21 Mart 2024 00:30
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaldırım Çalışması Sonucunda Otoparkıma Giremiyorum Hala İlgilenen Yok

27 Aralık 2024 20:01