Anılar Wedding House Almadığımız Hizmetin Bedeli İsteniyor!

17 Kasım 2024 18:28

Geçtiğimiz Ağustos ayının 4’ünde Ankara Keçiören’de bulunan Anılar Düğün Salonu ile bir düğün planı yapmıştık. Ancak yaşanan aksilikler ve ailesel durumlardan ötürü düğünü bu salonda yapamayacağımıza karar verdik. Planlanan düğün tarihinden bir ay önce, 4 Temmuz’da, düğün salonu sahibine durumu bildirdik. Ancak salon sahibi, düğünü iptal edemeyeceğimizi, iptal edersek almadığımız düğün hizmetinin tüm bedelini ödememiz gerektiğini ve sözleşmeye bu maddeyi eklediğini belirtti.

O tarihten itibaren avukatlarla görüştüm ve noterden ihtarname çekerek durumu yazılı olarak salona bildirmemiz gerektiğini öğrendim. Süreci bu şekilde başlattım. Düğün yapılmadan önce, salon sahibi bizden 10.000 TL kapora talep etmişti ve bu tutarı hemen ödedik. Sözleşmede kapora tutarı açıkça belirtilmişti, ancak yasal olmayan bir şekilde, iptal durumunda kaporanın yanacağına dair bir madde de eklemişlerdi. Hayırlısı diyerek kaporanın yanmasını kabul ettik.

Bu süreçte, salon sahibi bizi Tüketici Hakem Heyeti’ne şikayet etmiş. Düğün tarihinden bir ay sonra, Ankara Keçiören’deki adresimize Tüketici Hakem Heyeti’nden bir evrak geldi. Ancak gönderilen evrak başka birine aitmiş. Ardından bizim haberimiz ve bilgimiz olmadan dava karara bağlanmış. 60.000 TL olarak anlaştığımız düğün salonu bedelinin geri kalan 50.000 TL’sini ödememiz onanmış.

Biz bu salondan hiçbir hizmet almadık ve alamadığımız bir hizmetin bedelini ödemeyi kabul etmiyoruz.

Gloria Wedding Kapora İadesi İstiyorum

15 Ekim 2025 10:34

Aşk-ı İncek Düğün Salonu Paramızı Alamıyoruz!

17 Eylül 2024 11:03

Expo Park Hotel Kötü Bir Otel