05 Aralık 2024 00:21

7 Eylül 2024 tarihinde Gold salonda nişanımız oldu. En güzel günümüz resmen mahvoldu. DJ'den tutun ayarladıkları fotoğrafçıya kadar tam bir hayal kırıklığıydı. Üç ay oldu, düzelteceklerini söylediler. Her seferinde bekledik, hiçbir çözüme ulaşmadı. Verdiğimiz müzik listesindeki müzikler çalınmadı, videoda bile görünüyor. Gidip uyardık, sürekli istediğimiz müzikler asla çalınmadı. Giriş müziğini kafalarına göre kapatıp dans müziğine geçtiler. Bizimle ilgilenen sorumlu bir kişi aradığımız zaman hiç yanımızda yoktu. Yüzük takıldıktan sonra arka konsepti pistten yukarı alacaklarını söylediler ama asla yapılmadı. Piste sığmadı oynayanlar. Kameraman diye koydukları kişi kamerayı bir yere sabitleyip çıkıp gitti, biz videolarda yokuz bile. Nişan videosu diye bize verilen video sadece 1 buçuk saat, sürekli kesilmiş. En çok eğlendiğimiz yerler videoda yok ve bunun fotoğrafçı kaynaklı olduğunu, her şeyi halledeceklerini, bize videonun ham halini vereceklerini, olayı çözeceklerini söylediler. Asla bir çözüme ulaşamadık. Fotoğrafçıyla sorun yaşadıklarını söylediler ama halen aynı fotoğrafçıyla çalışıyorlar. Bu şekilde daha çok sorun yaşarsınız. Konu bahşiş almaya gelince onlardan iyisi yok ama işinizi yapamıyorsunuz. Çok mağdur olduk.

Amore Event En Güzel Günümüzü Mahveden Fotoğraf Skandalı!

04 Aralık 2024 23:54

30 Ocak 2024 11:30
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

İnci Royal Düğün Salonu Bir Düğün Nasıl Mahvedilir

01 Temmuz 2024 17:23
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 01:43
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 23:50