Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Kurs Yönetimi Ve Beklenmedik Hukuki Süreç

11 Aralık 2024 00:28

Dil kursu için arayışta olduğum geçen sene Sakarya'da öğrenci olduğum ve Bursa'da yaşadığım için her iki şehirde de şubesi olduğunu öğrendiğim 'Sakarya Amerikan Life İngilizce Kursu'nu tercih ettim. Deneme dersine katıldıktan sonra kayıt oldum, bir veya iki derse katıldım, fakat okul ile beraber yürütemeyeceğimi anladığımdan dolayı kurs ile iletişime geçerek ya kurs süresini dondurmak istediğimi ya da yaşadığım şehirde yaz döneminde gitmek istediğimi dile getirdim. İletişime geçtiğimde bana geri dönüş yapılacağını söyleyip net bir bilgi vermemekle birlikte ısrarla geri dönüş beklediğimi belirtmeme rağmen bir açıklama yapılmadı ve bir bilgi verilmedi. Kursun bu ilgisiz tavrına istinaden kaydımın silindiğini düşünürken kurs tarafından davalık olduğumu hesaplarımın bloke edilmesinin ardından öğrendim. Olay bu noktaya gelmiş olmasına rağmen detaylı bilgi almak için kurs merkezine gittiğimde ise bu ilgisiz tavırları devam etti.

Muhammet
Muhammet
11 Aralık 2024 23:42

Bugün kurumla görüşmeye gittim tekrar, kaydımın silinmesini istedim fakat bir yıl önce de istemiştim yine ilgisiz kaldılar dilekçemi teslim ettiğimde avukat ile iletişime geçin dediler, mağduriyetimin giderilmesini talep ettim ilgisiz kaldılar hukuki açıdan hakkımı aramaktan çekinmeyeceğim.

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

English Time Sakarya Kurumundan Şikayetim Var

11 Ekim 2023 16:47

12 Mart 2024 14:36

Kapanan Kurs Nedeniyle Mağduriyet Ve Eksik Ücret İadesi

13 Ekim 2025 13:47
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Dil Kursunda Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

26 Ocak 2025 16:04