Hakan sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 11:32

Ambar Express Trendyol sayfasında görsellerde de görebileceğiniz üzere ürünleri kutulu bir şekilde satışa sunuyor. Ancak teneke kutuda gelmesi gereken Coffee Mate ürünleri poşet şeklinde gönderilmiş. Üstelik, sanki biz hata yapmışız gibi, ürünlerde bir sorun olmadığını iddia ediyorlar. Detayları ekte bulabilirsiniz; sadece buradan değil, gerekli yerlere de şikayette bulunmayı planlıyorum. Yanlışı ben yapmışım gibi 'Gidip iade edin' demeleri ise alaycı bir tavır sergiliyor. Ürünleri yorumda belirttiklerini söylemeleri ise ayrı bir komedi; çünkü ürünün üstünde yazan neyse o olmalıdır ve fotoğraflarda da göreceğiniz üzere ürüne ait teneke resmi kullanılmış.

Kardeşim bana kutu gelmediği gibi bir de eksik geldi. 900 gramlık kutu sipariş ettim, 4 tane 150 gr gönderdiler. Ben de uğraşacağım bunlarla, sonuna kadar gideceğim

27 Şubat 2024 23:20
Ambarexpress Ambar Express Trendyol Üzerinden Ürün Göndermedi Paramda İade Olmadı
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Köyceğiz Market Yanlış Ürün Gönderimi Ve Son Kullanma Tarihiyle Oynanmış Kahve Teslimatı

27 Eylül 2025 14:52
koycegiz-market-yanlis-urun-gonderimi-ve-son-kullanma-tarihiyle-oynanmis-kahve-teslimati-6.jpg

22 Kasım 2023 13:55
Neptunkirtasiye.com Bilerek Yanlış Ürün Yollama