Sevinç sonuçtan çok memnun

Aly Hazır Baklavalık Yufka

Aly Hazır Baklavalık Yufka
10 Nisan 2024 00:33

Aly marka hazır baklavalık yufka aldım. Ramazan bayramı olduğu için baklava yaptım. Ama niyetli olduğum için piştikten sonra tadına bakabildim. Tadı ekşi idi. Şikayet varı incelediğimde benzer şikayetlerin olduğunu gördüm. Umarım mağduriyetim giderilir. Zaman para ve emek harcadım hepsi çöp oldu. Ürünün son kullanma tarihi geçmiş değildi.

15 Nisan 2024 12:32 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın ilgili, Tüketicimizle iletişime geçerek bildirimiyle ilgili bilgi verdik. Saygılarımızla, Aly Müşteri İletişim Merkezi

15 Nisan 2024 12:36

Firma telefon ile aradı. Gerekli kontrollerin yapıldığını ifade ettiler. Satıcı depolama kaynaklı bir sorun olabileceği bilgisi verildi. Mağduriyetimin giderilmesi için ürün göndermek istediklerini söylediler. Hızlı dönüşleri ve özellikle ilgileri için teşekkür ederim. Dönüş yapacaklarını hiç beklemiyordum.

14 Ocak 2024 16:44
Aly Yufka Hep Bozuk Ve Yırtık
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
02 Ekim 2023 00:39
Aly Pehlivanoğlu'ndan Aldığım Yufka Bozuk
Aly Pehlivanoğlu'ndan Aldığım Yufka Bozuk
Meliha sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 19:16
Selin sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 23:24
"Bir önceki yorumumdan görülebileceği gibi Aly baklavalı yufka ile ilgili olumsuz bir deneyim yaşadık. Ertesi gün, aldığımız markete sorunsuz bir şekilde iade ederek, ödediğimiz ücreti geri alabildik. Sonrasında, Aly çalışanı Pınar Hanım'dan bir telefon aldık. Yaşadığımız sorunun nedenini açıklayarak, son derece ilgili ve zarif bir şekilde, çeşitli yardım önerileri sundu. Müşteri hizmetleri açısından çok olumlu bir deneyimdi. İlgilerine teşekkür ediyorum."
Aly Yapışık Yufka Hayal Kırıklığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 23:35