Alia Ajans Ve Hukuk Bürosu İle Yaşadığım Sorunlar

05 Eylül 2024 08:54

Alia Ajans denilen firma geçen yıl seçmelerde bulundu ve ben 500 TL vererek 2.500 TL daha ödeyeceğimi belirterek imza attım (ilgili bedelin içinde eğitim olduğu belirtildi, ben eğitim falan almadım). Sonra ben süresi içinde vazgeçtiğimi ve cayma hakkımı kullandığımı söyledim, bunların hepsi yazışmalı. Sonra sesleri bir süre çıkmadı. Mart veya Nisan 2024 gibi (dikkatinizi çekerim, Ekim'den ilgili aya) beni icraya vermişler.

K** Hukuk diye de bir hukuk şirketiyle anlaşmışlar. Aradım, bu bir yanıltmadır diye izah ettim ancak hukuk firması da iyi niyetli olmadığından ekstra işlemlerle de dosyamı kabartıyorlar. Şimdi de maaş haczi oluşturduklarını söylediler. İlgili Alia Ajans'tan da k** Hukuk'tan da şikayetçiyim. Her ikisi için de gerek sosyal platformlar üzerinden gerek yasal mercilerden hakkımı arayıp bu olayı anlatacağım. Çünkü bu haksızlık, kötü niyet barındırıyor.

Aleyna

Merhaba ben de kızım için başvuru yapmıştım 3 bin onun için verdik ve bana da setlerde kızınızla ilgilenin sizde yazılım diyerek toplam 8 bin vermemiz gerektiğini söylediler 4 bin verdik 4 bin sonra verecektik ama bu yorumları görünce korktum sizin en son durumunuz ne oldu dönüş yaparsanız çok sevinirim

Aleyna

Güncelleme: arkadaşlar toplam 8 binimiz çöp oldu diyebilirim 4 bin verdikten bir ay sonra kalan parayı vermek istemediğimi söyledim ama kabul etmediler hukuki yönden alabileceklerini söylediler 2 bini bir ay diğer 2 binde bir sonraki ay verebilirsiniz dediler her günü geldiğinde de ödeme yapmamız için aradılar yapmazsak yine hukuki yöne başvuru yapacaklarını söylediler 3 ay geçti kimse aramadı reklam için dedim ona da hazır cevap bulmuşlar kızınıza uygun reklam geldiğinde sizi arayacağız dediler ve ödediğimiz zamandan bu yana 3 ay daha geçti arayan soran yok sitedeki resimleri kaldırmalarını istedim onlar için de ayrı rapor verilmesi lazım deyip konuyu kapattılar

Elif
Elif

Merhaba bende aynı durumdayım siz ne yaptınız nasıl gelişti yardımcı olur musunuz bana

Lalehan

Merhabalar ilgili konu için icradan maaşa haciz geldi ve tutarı faiziyle masrafıyla ödedim. Daha sonra ajanstan birisi arayıp telafi edeceğini ve şikayeti kaldırmamı rica etti

08 Ocak 2025 10:04

Alia Ajans Tarafından Galeyana Getirilip İmzalatılan Sözleşme