Serap sonuçtan hiç memnun değil

Algida Uygulaması ve Boşa Çıkan Puanlar

Algida Uygulaması ve Boşa Çıkan Puanlar
Serap
19 Ocak 2024 01:04

Algida uygulamasını 1 seneden fazla kullanıyorum. Aldığım dondurmaların kodlarını giriyorum puan biriktiriyorum. Tekrar puan karşılığı dondurma almak için heyecanla ve hevesle kullanıyorum. Fakat 35.011 puanım olmasına rağmen, İstanbul'da 2 Migros Yalova'da 1 Migros'ta dondurma alamadım. Kodu sisteme giremediklerini QR kod okutma özelliklerinin olmadığı gereğini söylediler. Uygulamanın içinde yeşil etiketli balkanlardan almak istedim haritasından arattım ve 3 farklı bakkala gittim yine hiçbir şey alamadım.

Bana söyledikleri şu oldu - anlaşmamız vardı fakat bu dondurmaların komisyonlarını bize fatura ediyorlar bizde zarar ediyoruz bu sebeple anlaşmayı iptal ettik. Ama sitemde hala bizim adresimizi gösteriyor. Puan karşılığı dondurma veremem - madem böyle bir uygulama ve karışlığında hediye ödül neyse veriyorsunuz. Neden düzenli sistematik şekilde yürümüyor. Sadece 1 kere Hepsiburada çeki aldım, o da bir daha gelmedi. Dondurma alamıyoruz madem çek anlaşması yapın da işimize yarasın. Böyle saçmalık görmedim bir çok uygulama kullanıyorum verdikleri vaatleri tutuyorlar.

Sizin gibi büyük bir ismin bu şekilde olması tamamen hayal kırıklığı.

19 Ocak 2024 08:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

11 Haziran 2024 19:37
Eren sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 17:49
Seda sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 13:10
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım Bedava Dondurmayı Hiçbir Yerde Kullanamıyorum

Yasin
30 Temmuz 17:12
Kazandığım Bedava Dondurmayı Hiçbir Yerde Kullanamıyorum
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
13 Temmuz 19:41