Eralp sonuçtan hiç memnun değil

Alacaatlı Köyü Alarko Yetkili Servisi Ankara

05 Temmuz 2024 16:15

Alarko Ankara Alacaatlı Yenimahalle yetkili servis A** G******, tamir vaadiyle 3000 TL paramı aldı ve yaklaşık iki aydır herhangi bir işlem yapmamasına rağmen paramı iade etmiyor. Parayı eşinin hesabına yatırdım. Aynı zamanda yine Alarko'dan satın almış olduğum Ataç Q marka oldukça pahalı olan kombinin, yoğuşma kazanı 6000 TL'ye tamiri mümkünken benden kombimi atıp yeni kombi almamın şart olduğunu söyledi. Evimdeki kombinin şu anki muadillerinin değeri 60 ya da 70.000 TL olduğunu biliyorum. Alarko'nun yetki verdiği kişilerce soyulmamıza neden izin verdiğini öğrenmek istiyorum. Kombi tamiri konusunda araştırma yapmadan bu insanlara güvenip kombinizin tamirini yaptırmayın. Ben yurtdışında yaşıyorum ve bunu kendilerine avantaja çeviren bu insanlardan Alarko'nun bir an önce duruma müdahale etmesini istiyorum. Alarko Alacaatlı Köyü Yenimahalle yetkili servisi A** G******. Saygılarımla

05 Temmuz 2024 17:00 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

06 Temmuz 2024 10:43

Merhaba Eralp Bey şikayette belirtmiş olduğunuz iletişim numarasına ulaşamamaktayız.Size ulaşıp destek olabileceğim bir iletişim numarası bizimle paylaşabilir misiniz?

06 Temmuz 2024 12:27

Parayı yatırdığımız hesap ve referans notu

06 Temmuz 2024 12:59

Merhaba Eralp Bey paylaşmış olduğunuz numaraya arama yapılamamaktadır Yurtiçi ulaşabileceğimiz bir iletişim numarası paylaşabilir misiniz?

06 Temmuz 2024 13:00

Ben yurt dışında yaşıyorum ama belirtmiştim

06 Temmuz 2024 13:33

Merhaba Eralp Bey hizmet veren servisin şube adını sizlerden öğrenebilir miyim?

06 Temmuz 2024 13:58

Alarko Alacaatlı köyü yetkili servisi Yenimahalle Türkkonut Ankara

06 Temmuz 2024 14:11

Resimdeki yer

06 Temmuz 2024 14:13

Https://maps. App. Goo. Gl/FNMhiSYusSD73nGv8? G_st=com.google.maps.preview.copy bu yetkili servisin konumu

06 Temmuz 2024 14:15
alacaatli-koyu-alarko-yetkili-servisi-ankara-1.jpg

Bu Google arama da çıkan sayfa orada tam adres yazılı

06 Temmuz 2024 15:00

Merhaba Eralp Bey göndermiş olduğunuz link açılmamaktadır linkten bakıp servisin şube , dükkan adını yazabilir misiniz?

06 Temmuz 2024 15:06
alacaatli-koyu-alarko-yetkili-servisi-ankara-1.jpg

Ekteki resimde adres yazılı okuyamazsanız ya da dosya açılmaz ise bildirin lütfen

06 Temmuz 2024 15:08

Alacaatlı, Ümitköy 06810 Yenimahalle/Ankara

06 Temmuz 2024 15:10

Koskoca Alarko'nun bir yurt dışı telefon numarasını arayamamasını anlamakta da oldukça zorlanıyorum😊

06 Temmuz 2024 15:12

Paylaşmış olduğunuz adreste yetkili servisimiz bulunmamaktadır.Göndermiş olduğunuz ek dosya açılmamaktadır.Bu yüzden servisin şube adını ve telefon numarasını yazarsanız yetkili servis mi diye gerekli kontroller yapılabilir

07 Temmuz 2024 20:09

Şikayet yayınlandıktan sonra Google'da o adreste bayi ismi gözüküyor ama resim kapatılmış adresi Google de Alacaatlı Alarko servis yazarsanız hemen görebilirsiniz

08 Temmuz 2024 17:06

Verdiğim numara dan ilgiliye ulaşabıldınızmı?

09 Temmuz 2024 09:47

Eralp Bey Merhaba paylaşmış olduğunuz numaraya ulaşılamamaktadır

09 Temmuz 2024 10:48

Şakamı bu? Nasıl ulaşılamıyor?

09 Temmuz 2024 11:40
09 Temmuz 2024 11:48

Nihayet yetkili servisi bulabilmişsiniz, Ali bey 24 nisandan beri telefonlarıma bir ya da iki kez cevap verdi, Ali beye güvenmiyorum, Ali bey ile iş yapmak isteyişimizin en temel nedeni Alarko gibi büyük ve köklü firmanın temsilcisi olarak görülmesidir. Ben paramı istiyorum Ali beye güvenmiyorum, bu konuda takipçi olursanız, ve gereğini yaparsanız isminizin hakkını vermiş olursunuz saygılarımla.

13 Temmuz 2024 10:26

Bu adam adınızı kullanarak paramı aldı ve yalan söylüyor, tamir ediyorum diye insanları kandırıyor ve sız de ses çıkartmıyorsunuz Alarko bravo

18 Temmuz 2024 11:12

Ali bey yalan söylüyor, size şikayette bulunduğum için bir daha o parayı alamayacağımı belirten mesaj yazdı, şikayet etmeseydin paranı alırdın yazdı. Sayenizde de param dan oldum Alarko teşekkürler:) yalnız, ali beyin yetkili alqrko servisi olduğunu kabul ettiniz yanlış anımsamıyorsam, neden hizmet karşılığı alınan paralar menşure güldalı hesabına yatıyor bunu incelediniz mi? Vergi dairesine de bu konuyla ilgili şikayetimi yapacağım. İlgisizliğinizi ve baştan savmacı tavrınızı kınıyorum

Meral sonuçtan çok memnun

27 Nisan 2025 18:17

21 Ocak 2025 10:31
Said sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 20:15
Alarko Carrier 3YIL Garanti Yalanı