Mevlüde sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Sorunu

04 Aralık 2024 20:38

Yaklaşık 3 yıldır Daikin Airfel kombi kullanıyorum taşındığım evde mevcut bulunuyordu kombi müteahhit taktırmış ben bu 3 sene içerisinde sürekli farklı sıkıntı yaşıyorum (hl, ht, af) hataları veriyor bu kombi şu anda da suyu 30sn ısıtıyor sonra su soğuyor kombiye bakmaya gelen usta her geldiğinde ev yerden ısıtma tesisatın ilaçlı temizlenmesi gerektiğini söyledi yaptırmadık çünkü ilk kez böyle bir şey duyduk yerden ısıtmalı evlerde yaşanıyormuş biz daha önce yaşamadık ya da çevremizde farklı yerlerde yaşayanlar böyle bir durum yaşamamışlar (yerden ısıtma borularının temizlenmesinden bahsediliyor ama evin ısınmasında sorun yok suyun ısınmasında sorun var ) bir kere bakım dedi 1000 TL ücret karşılığında yaptırdık çok geçmeden kombi tekrar hata verdi pazar günü kombi tekrar hl ht hatası verdi pazartesi usta geldi tekrar ilaçlı bakım olması gerektiğini söyledi geldiğinde hiçbir şey yapılmadan gitti şu an duş falan alamıyoruz lütfen sorunumuza çare bulun artık kendi sitenize yazdım ama dönüş olmadı bu kombi 3 yıllık bile değil Belli ki sorun var ve ustalık bir şey değil evde 2 çocuk var sorunumuzun çözülmesini istiyorum.

05 Aralık 2024 10:44 (Şikayetten 14 saat sonra)

09 Aralık 2024 12:27

Evet aradınız Kütahya genel müdürlüğe bildireceğinizi söylediniz ama perşembe gününden bu yana ses yok kettle da su kaynatıp duş alıyoruz 4 nüfusluk aileyiz artık çözüm bulun bu şekilde ne kadar sürecek.

11 Aralık 2024 08:37

Bakın bu kombi bu halde sürekli bu hatayı veriyor ama hala bir dönüş yok bizi mağdur ediyorsunuz markanızın arkasında durun satış sonrası hizmetiniz bu olmamalı.

11 Aralık 2024 11:43

Bugün çektiğim bir diğer video kombi 1,5 dakika içerisinde 2 kez hata veriyor su açık ve su ısınmıyor bir önceki videonun sonuna bakarsanız 34 dereceden birden 84 dereceye çıkıyor ve bu olay sağlıklı değil dönüş yapmanızı bekliyorum

06 Şubat 2025 10:27

Airfel Kombi İle Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

Ferat
13 Kasım 2024 00:16
Airfel Kombi İle Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
03 Aralık 2024 23:27
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Çözülemeyen 11-67 Hatası

Erkan