Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Adana Şehir Hastanesi Doktor Tavrı

24 Haziran 2023 00:15

Adana Şehir Hastanesi kadın doğum polikliniği Dr. **** ile 23.06.2023 saat 13.50'de randevum vardı. 13.40'ta kapısında beklerken içeriden bir hasta çıktı. Bir dakika sonra doktor olduğunu anladığım kişi odadan çıkıp ekranda ismi olan 'Sen misin? ' dedi. Ben ters bir şekilde 'Evet ama uygun değildir diye girmedim' dedim çünkü randevuma 10 dakika vardı, niye girmiyorsun ekran boşuna mı var diye azarladı beni. O kadar şaşırdım ki içerideki sekreter ve hemşiresine bile 'Neden bu kadar tepki verdi? ' diye sordum, 'Takmayın siz' dediler. Sonra odaya geldi. 'Evet, şikayet ne? ' dedi. Ben de söyleyince, 'Başka bölüme gideceksin şimdi, buradan çık. Bendeki kaydını sildir, sonra oraya git' dedi. En başlıca sorum şu: Doktor bile olsa sebepsiz yere neden hastaya bağırır ki? Hastalar doktorlardan yardım almak için gidiyorlar. Kaldı ki içeriye saygımdan girmediğim için azarlıyorlarsa eğer, bilmeden içeri aniden girenlere ya da yaşlı teyzelere nasıl davranıyordur bilmiyorum.

Gönderildiğim diğer bölümde derdimi anlattığımda 'Film çekilmek istiyorum' dediğimde, 'Burası devlet Hastanesi, burada öyle anında hizmet olmaz. İsteyen film çekilemez. Belki Ağustos sonuna gerekli görülürse' diye gayet lakayıt, ilgisiz bir cevap verdiler. Şehir hastaneleri diğer devlet hastanelerinden daha donanımlı, daha temiz olarak kuruldular ve gerçekten birbirinden değerli çalışanları da var. Ancak böyle insanlar devlet hastanelerini ötekileştirdiği için parası olan da olmayan da çaresizlikten özele yöneliyor maalesef. Bu arada ben sorunlu bir insan değilim. Daha önce başka bölümlerinden hizmet aldım, hasta bakıcısından doktoruna kadar genel cerrahi bölümündeki Dr.***, ****beyin kendisi ve tüm ekibi inanılmaz anlayışla, özveriyle, sabırla, güler yüzle yardımcı oluyorlar. Ama maalesef bazıları da sebepsiz azarlıyorlar. Dr. **** ve İnfertilite bölümündeki ilgisiz kişilerden şikayetçiyim. Gerekli birimlere de şikayetimi dile getirdim. Şehir Hastanesi gibi donanımlı devlet hastanesine yakışmadı bu maalesef.

profile profile profile

Adana Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorunun Tavrı

06 Mart 2024 19:22

Adana Şehir Hastanesinde Hastaya Fiziksel Ve Psikolojik Şiddet!

02 Ocak 2024 20:20

21 Ekim 2023 08:50
Mine sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2023 11:16