Emine sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesinde Cilt İşleminde Hiç Etkili Sonuç Alamadım

06 Şubat 2024 10:43

01 Nisan 2024 16:42

16.01.2023 tarihinde Acıbadem Maslak Hastanesi Dermatoloji polikliniğine randevu alarak... Hocaya muayeneye oldum. Cildimdeki skar izleri için fraksiyonel lazer işlemi önerildi. Fraksiyonel lazer için tek seansta %40-70 oranında bir sonuç alacağım söylendi. Tek seansta çok fazla etkisini göremeyebilirsin. 3 seanlık pakette daha iyi etki olur dendi. İşlemden daha iy sonuç alabilmek için 3 seanslık paket aldım. Ocak-Şubat ve Nisan ayında işlemleri yaptırıp hocanın söylediği gibi önerilen kremleri alıp güneş kremleri ile yüzümü korudum. 21.11.2023 tarihinde kontrole gittim Çünkü yüzümde hiçbir fark yoktu. Eski fotoğraflarıma bakıyorum aynı, ailem ve iş arkadaşlarımda aynısını söylemektedir. Kontörle gittiğimde hoca 6 ay geçmesini söyledi. İşlemi zaten en son nisan ayında yaptırdım dediğimde o zaman sana başka işlem yapmamız gerekiyor dendi. Ben zaten etkili çözüm olsun diye o kadar para verip o işlerimi yaptırdım dediğimde her cilt farklı etki gösterebiliyor. Seni... Hocaya yönlendirim bir de o baksın dendi. Hoca baktığında farklı bir işlem önerdi ve bundan daha iyi sonuç alacağım söylendi. Asistanına numaramı bırakmama rağmen hiç biri aramadı. Ben hastaneye gidip hatırlattığımda unutmuş olabilirler dendi. Randevu oluşturmak istediğim halde hala dönüş yapılmadı. Verdiğim para boşa gitti ve hala bir çözüm bulunamadı. İşlem süreci sonrasında tedavi süreci söylenildiği gibi olmamakla beraber, yeni bir ödeme ile farklı bir tedavi yöntemi önerildi. Personel olduğum halde ödeme yapmama rağmen bu şekilde davranılması hiç hoş değil. Yaptırdığıma çok pişmanım. Şikayetvar'a yazmış olduğum şikayet üzerine ilgilenip dönüş yapacaklarını söylediler. Aylar geçmesine rağmen hala bir dönüş ve çözüm sunulmadı.

01 Nisan 2024 14:33

06 Şubat 2024 11:35 (Şikayetten 51 dakika sonra)

27801053 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Beni Aldatarak Fazla Ücret Aldı

22 Mart 2024 17:49
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Randevu Sorunları Ve Saygısızlık

28 Kasım 2024 14:08