İlhan
11 Haziran 2023 14:08

Acar bet yeni ilerlemekte olan bir site fakat güven ve kalite bakımından büyük hüsrana uğrattı. 121.731.00 TL kazancımın sadece 52 bin tl'sini ödedi acar bet sitenin kalitesini güvenini değerini 71.731 TL'ye ayaklar altına alıyor. Zaten kaliteli hiçbir site kazancın üzerine bu şekilde çökmez. Eğer dediğiniz gibi kaliteli güvenli sağlam site ise acar bet 71.731 TL Paramı yatırır. Unutmayın ki bir çok firma insanların güvenini kaybedeceğine para kaybetmeyi tercih eder para gelir gider ama güven geri gelmez sorunu en kısa sürede hakkıyla çözmenizi rica ediyorum.

13 Haziran 2023 12:43

Acar bet sen bu işte acarsın sanırım. Kazancımızın tamamını veren siteler varken biz neden size güvenelim, yatırım yapalım? Siteyi önerdiğim arkadaşlar ve yeni üye olacak arkadaşlar Dikkat edin 100 TL yatırsanız 10 bin tl kazansanız da size verecekleri para 4 bin tl yani riski alan üye, strese giren üye paraya çöken site. Evolution Gaming sağlayıcısı kazancı veriyor bu kalitesiz aracı siteler kazancı vermemek için taklalar atıyor, bahaneler sunuyor. 71.731 TL Kazancı haksız yere sıfırlıyorsunuz. Olan benim kazancıma olsun sorun değil para gider gelir ama kalite, güven geri gelmez. Bütün herkese ulaşana kadar durmadan, tüm dillerde bu durumu paylaşacağım. Dikkat edin olan garibana olur yeter artık. Acar bet çalışanları aracı firmaları, para yatırılan hesapları bir sonraki şikayette bildireceğim.  Acar bet evolution gaming sağlayıcısı ile görüştüm kazancınız tamamen hakkınız dediler sizi lisans firmanıza ve sponsorluk sağlayan firmalara da bildireceğim. Bundan sonra benim tek işim, gücüm bu. Benim gibi bilinçli bir çok üye siteleri araştırmak için önce şikayet var sayfasına bakar kontrol eder herhangi bir şikayet olumsuz durum var mı? Bende baktım acar bet hakkında şikayet yoktu önce güvendim ve sonra bu durum yaşandı demek site yeni diye şikayetler başlamamış ama bu tür siteler belli eni sonu burası şikayetlerle dolacak

Acarbet'te Kazanılan Kuponum Ödenmedi, Güven Sorunu Yaşıyorum

28 Şubat 2024 21:59
Sanat sonuçtan hiç memnun değil

Sanat
21 Temmuz 2024 19:00
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kazancım Gerekçesiz Şekilde Silindi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Burak