112 Acil Servis Emniyetin Çözüm Aramak Yerine Telefonu Kapatması

10 Ağustos 2024 20:58

112 servisinden emniyete bağlandığımda bayan polis memurumuz vatandaşa hizmet verdiğini unutup vatandaşın efendisi gibi konuşup yüzüme telefonu kapattı. Alt komşum site bahçesinde oynayan çocukların üzerine bıçakla yürüdü. Çocuklar kaçınca da bağırdı ve küfür etti. Evine girdi ve bu olay daha önce de defalarca yaşandı. Bunu bildirmek için aradım, emniyete bağlandım. Bayan memurumuz, adam eve girdiği için bir şey yapamayacağını ve benim şikayetçi olmam gerektiğini söyledi. Ben de adamın sinirli olduğunu ve şikayetçi olarak bilinmek istemediğimi söyledim. İnsanca anlatmak varken bağıra bağıra 'şikayetçi olmazsa evrak yokken adamın evine nasıl gideyim, ne yapmamı istiyorsunuz, ne bekliyorsunuz?' dedim. O da 'şikayetçi olun, gidip uyaralım, adam dışarıdayken arayın' diye bağırdı ve yüzüme telefonu kapattı. Allah aşkına, adam çıktı elinde bıçakla bağırdı, çağırdı ve girdi. O anda arasam bile yine ekip gelene kadar adam evine girecek. Ayrıca alt komşum aynı binada oturuyoruz. Benim şikayetçi olduğumu duyunca ekip gittikten sonra benim kapıma dayanacak. İllaki bir olay mı olacak, birinin ölmesi mi lazım? Aman şikayetçi olduğumuzu duyarsa bize de saldırır korkusu içinde bu gibi insanlar rahat rahat ellerinde bıçakla dışarı çıkıp çocukları koşturmaya devam mı etsin?

Metin sonuçtan hiç memnun değil

112 Çağrı Merkezi Şikayetim

17 Kasım 2024 13:49
112 Çağrı Merkezi Şikayetim
Jale sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 01:11

23 Temmuz 2023 21:53