0850 480 42 11 Digiturk'ün Bayilik Verdiği İşletmeler Tarafından Aldatılmak

11 Ağustos 2023 13:07

Digiturk üyeliği için internet üzerinden arama yaptım digitürkinternet.com diye bir sayfa açıldı Digiturk logolu sayfa açıldı, her şey resmi. Bende biraz inceledikten sonra sayfanın Digiturk'e ait olduğuna karar verdim ve sitedeki 08504804211 numaralı telefonu aradım. Bana geri döndüler. Görüştük bilgilerimi aldılar kaydımı aldıklarını ve en kısa zaman da arkadaşların gelerek kurulumu yapacaklarını söylediler. Herhangi bir mesaj falan göndermedikleri için şüphelenip numarayı geri aradığımda, her seferinde 'tüm operatörler dolu en kısa sürede size geri döneceğiz.' ses kaydıyla karşılaştım. Daha sonra araştırma yaptığımda, bu numaranın Digiturk'e ait olmadığını anladım. Bazı bilgilerimi aldılar. Bunları kullanarak yapacakları hiçbir işlemden sorumlu değilim. Tuhaf olan taraf ülkemizde bu işlerin bu kadar kolay olması ve hiçbir önlem alınmaması. Bu konulardan mağdur olan on binlerce, hatta yüz binlerce insan var. Neden hiçbir kurum buna önlem almıyor.

profile profile profile
Ercan
Ercan
11 Ağustos 2023 19:51

Digiturk'ten herhangi bir geri dönüş olmadı. Üstelik defalarca aramama rağmen birkaç defa hariç ulaşamadım. O birkaç defa ulaştığımda da "sizi yetkili birimi aktarıyorum." deyip telefonu kapattılar. Genel merkeze zate ulaşamıyorum. Bu durum yüzünden bir hafta önce ki kampanyadan yararlanamadım. Eğer görüştüğüm kişiler Digiturk bayisi ise en azından kaydımın alınıp alınmadığını öğrenmek istiyorum. Eğer kaydım alınmadıysa, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Digiturk'ün burda ki sorumluluğu, bayilerine üyelik satabilmeleri için verdikleri bu yetkiler.

16 Kasım 2024 23:00

22 Ağustos 2023 11:17