Uğur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zirvebet'te Yanıltıcı Canlı Destek Ve Eksik İndirimler

Zirvebet'te Yanıltıcı Canlı Destek Ve Eksik İndirimler
12 Ekim 2024 01:50

Ben Zirvebet'in eski üyelerinden biriyim ve kesinlikle indirim diye bir şey yok, kesinlikle vermiyorlar. Canlı destek hattı hep yanıltıcı cevaplar veriyor. Hiçbir artışı yok, aklı başında insan orada oynamaz bilginiz olsun. Ben de bir daha gidip para yatırmayı düşünmüyorum.

06 Kasım 2024 02:41

Beyler zirvebet bitmiş eskisi gibi değil benim son oynayışımdı zirve de sizler de oynamayın ilk de değer verip sonra umursamıyorlar insan yerine koymuyorlar aklı olan adam kumar oynamaz zaten de oynucaksa bile zirvebet de oynamaz oynamayınnnnnnnnnnn.

Uğur
Uğur
12 Ekim 2024 16:48

Teşekkür ederiz

12 Ekim 2024 16:57 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Oyuncumuz; Müşteri Hizmetleri birimimiz tarafından sizlere bilgi verilmiştir. Tüm soru, talep ve önerileriniz için 7/24 canlı destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Zirvebet Müşteri Hizmetleri

Şikayeti Çözüldü

Zirve. Bette oyunlarda. Müdahale. Var. Ben her şeyimi. Kaybettim. Oynamayın gerekirse yatırımları. Atabilirim. Kazan. Diye. Bir şey. Yok

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
30 Aralık 2024 06:59