Egemen
28 Aralık 2023 23:4410.868

YDS academy online sitesi üzerinden, online YÖKDİL YDS 3 aylık eğitim paketi aldım. Fakat siteye giriş yapamıyorum (laptop, telefon fark etmeksizin) ve üzerine IP ban yedim. Ürünü alırken bir problem yok, kullanıcı girişi yaparken problem yaşanıyor zaten 3 aylık aldım paketi bir de böyle vakit kaybedersem problem olacak benim için. Gereğinin yapılmasını arz ederim

YDS Academy Online Kursunda Hata Veriyor Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Tuğba
23 Eylül 2023 22:2312.456

"Açıkçası önyargılıydım, müşteri memnuniyetini önemseyen cevabınız için teşekkür ederim. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim."

YDS Academy Online Kursunda Hata Veriyor Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

YDS Net Online Derslere Erişim Süresi Kısıtlaması Mağduriyet Yarattı

Birol
21 Ağustos 2025 21:234.008

Temmuz YÖKDİL sınavı için YDS Net (Akın Dil Eğitim) üzerinden 13.000 TL ödeyerek online eğitim paketi satın aldım ve der...

2 Yorum

YDS Atak Canlı Dersler İptal Edildi Kitaplar Gönderilmedi Ücret İadesi Yapılmıyor

Hll

7 Nisan 2025'te YDS Atak sisteminden YDS ve YÖKDİL'e yönelik canlı soru çözüm sistemi satın aldım. Sistemle birlikte kit...

2 Destek5 Yorum