Seda sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 10:13

Yaygan çantaya Ağustos 2024 tarihinde oğlumun okul çantasını gönderdim. Çanta ellerinde 12 gün bekledikten ve teknik servise hiç ulaştırılmadan elime geri geldi, tamiri yapılmamıştı. Gönderdiğimde çantanın çekçek kısmı çalışıyordu, oğlum okul açıkken kullanıyordu. Ben gönderdikten sonra orada beklerken mi oldu, kargoda mı oldu, nerede olduysa çantanın çekçek kısım demiri kırılmış. Rica minnet telefonla görüşmeler yaparak çantayı tekrar gönderdim, suluk kısımlarının tamiri yapılmış ama çekçek kısmı düzeltilmeden, değiştirilmeden geri geldi elime. Geçen yıl temmuz ayında normal bir çantanın 5 katı para ödeyerek aldığım çantayı çocuk bir dönem bile kullanamadı. Yedek ürün üretmiyorlar, paralı tamir yapmıyorlar. Normal tamire de yanaşmıyorlar. Başka çantacılara götürdüm, piyasada yedek malzemesi olmadığı için Coral High'ın hiçbir çantası tamir edilmiyor dedi. Elinde bir sürü çanta kalmış adamın gösterdi. Kısacası garanti gününe kadar çantanızı tamir ettirebilirsiniz (1 yıl) 2. sene çocuk çantayı kullanacak diye beklemeyin, es kaza bir şey olursa asla tamir ettiremiyorsunuz. Ne kendi teknik servisi yardımcı oluyor ne de başka bir çantacı tamir edebiliyor. Ben üç tamirci gezdim, üçü de aynı şeyi söyledi. Tekrar söylüyorum, çantayı gönderdiğimde çekçeğinde problem yoktu, teknikten geldikten sonra çekçek kırılmıştı. Bunun bile sorumluluğunu almıyorlar.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 10:20