Buse sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Hesabım Çalındı

WhatsApp Hesabım Çalındı
01 Mart 2024 22:58

Telefon numaramla WhatsApp hesabım başka biri tarafından ele geçirilmiş durumda. Yurt dışından sürekli aramalar alıyordum; hepsini şikayet edip engellememe rağmen WhatsApp tarafından spam mesajları almaya devam ettim ve defalarca hesabım kullanıma kapatıldı. Şimdi de Türkiye'de tanımadığım kişilere, kim tarafından gönderildiğini bilmediğimiz ve mesajın içeriğini bilmediğimiz WhatsApp üzerinden mesajlar gönderilmiş. Hiç tanımadığım numaralardan konuyla ilgili mesajlar aldık. Numaramıza kısıtlama getirdik ve WhatsApp üzerinden bu hesabın kullanıma izin verilmediği bildirimi aldık. Tarafımızca yapılan bir şey olmadığını belirtmek isterim. Herhangi bir haksız işlem, suç kaydı, arama, mesaj veya borç tarafımızca gerçekleştirilmemiştir. Gerekli yerlere şikayetlerimizi ileteceğiz. WhatsApp ile Türkiye temsilcisi bulamadığımız için e-posta yoluyla iletişime geçiyoruz ancak yardımcı olacak bir bilgiye erişemedik. Bir çözüm yolu bulunmasını talep ediyorum. Yapılan herhangi bir yanlışın veya suçun tarafımızdan kaynaklanmadığını vurgulamak isterim.

Buse
Buse
08 Mart 2024 11:57

WhatsApp bu konu hakkında kendilerine mail yoluyla ulaşsanızda çözüm sağlamıyor arkadaşlar. Tek çare numaranızı değiştirmek maalesef. Ayrıca biz her türlü olumsuzluğa karşılık savcılığa yazılı dilekçemizi de verdik. Ne olacağını bilemediğimiz için.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Yasaklandı
2 Takipçi
Hesabım Kapatıldı
8 Takipçi

Dilara
22 Şubat 2024 20:21

07 Şubat 2024 22:27
Elif sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp'dan Gelen Yabancı Numara Aramaları!

30 Mart 2024 21:16
WhatsApp'dan Gelen Yabancı Numara Aramaları!

14 Şubat 2025 12:27
Tanımadığım Yabancı Numaralardan Gelen Rahatsız Edici Aramalar