Salih sonuçtan hiç memnun değil

Varansoy Nakliyat Taşıma Günü Anlaşmanın Üstüne Fahiş Ücret İstedi

16 Aralık 2023 10:17

Varansoy Nakliyat Firması ile 16.12.2023 günü aynı ilçe içerisinde taşınmak için anlaştım. Ek para istememeleri konusunda öncesinde teyit aldım. Benden evin detaylı fotoğraflarını aldılar. Buna göre fiyat çıkardılar. Evi onlar gelmeden taşınmaya hazırladım. Her şeyi koliledim. Birkaç koliyi aşağıya indirdikten sonra, tahminlerinden daha çok eşya çıktığını, bu yüzden anlaştıkları fiyata taşımayacaklarını söylediler.
Tahminince herkese aynı yöntemi uyguluyorlar. Havanın yağmurlu olduğunu gördükleri için, birkaç eşyayı indirelim, eşyalarının ıslanmasına müsaade etmezler kaç para istersek isteyelim kabul ederler dediler. İstedikleri fahiş fiyatı tabi ki kabul etmedim. Kabul etmezseniz aşağıya indirdiğimiz eşyalarınızı yukarı da bırakmayız evi de taşımayız dediler. Evden kovdum bende. Eşyalar ile yağmurlu havada dışarıda kaldık. Bütün eşyalarım ıslandı firma bizi perişan etti. Çok pişmanım.

profile profile profile
19 Aralık 2023 10:40

Dışarıda bırakıp gittiler, yoğun yağmurda tüm eşyalarım zarar gördü. Firma beni binlerce lira zarara soktu. Bir küçük ev aletim de kayıp.

01 Ocak 2024 14:18 (Şikayetten 16 gün sonra)
01 Ocak 2024 15:04

Siz açık kaynağa nasıl isim soy isim ve telefon numarası paylaşırsınız? Şimdi bir de işin içine kişisel verilerin korunma kanununa muhalefet girdi. Yarın hem bu firma hem de Şikayetvar hakkında savcılığa giderek suç duyusunda bulunacağım. Sizin yüzünüzden kaybolan eşyalar için de kanuni hakkımı arayacağım

01 Ocak 2024 15:13

İletişim numarası paylaşımı olmamıştır, isim soy isim paylaşımı teyit amaçlıdır. Yanılgı olmaması adınadır.

01 Ocak 2024 15:46

Eklediğin fotoğrafın içeriğinde var. Zaten KVKK şikayet web sitesinden hakkınızda gerekli şikayeti yaptım. İncelemeye aldılar. Yarın da savcılığa gideceğim

01 Ocak 2024 15:51

Eklediğimiz resimlerde gözükmüyor numara KVKK ya uygun olmadığı tespit edilen bir durum olursa Şikayetvar yayınlanmaz merak etmeyin, telefonda ettiğiniz hakaretler hakkında

01 Ocak 2024 16:08

Firma şimdi beni arayarak şikayeti kaldır diye yoksa... Diye küfür etti. Ayrıca mobilyalarımın şişmesinden kaynaklı 50.000 TL kaybım var. Bir de kolim kayıp.

01 Ocak 2024 16:14

Firma aramak değil sadece artık mesaj da atarak tehdit ediyor. Tüm şikayet yazanlara tehditle mesajları kaldırtıyorlar sanırım. Bu buradan son mesajım. Bir daha yazmıyorum. Yarın savcılığa gidiyorum suç duyurusunda bulunacağım.

27 Eylül 2023 02:49
Pelin Nakliyat (Diyarbakır) Taşınma Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Pelin Nakliyat (Diyarbakır) Taşınma Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Dyt sonuçtan hiç memnun değil

Varansoy Nakliyat İle Anlaşmazlık Ve Ek Ücret Talebi

12 Ekim 2024 09:08
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Hayatoğlu Nakliyat Taşınma Günü İki Kat Fiyat İstedi

22 Haziran 2023 09:24