Varansoy Nakliyat Taşıma Günü Anlaşmanın Üstüne Fahiş Ücret İstedi

16 Aralık 2023 10:171.643

Varansoy Nakliyat Firması ile 16.12.2023 günü aynı ilçe içerisinde taşınmak için anlaştım. Ek para istememeleri konusunda öncesinde teyit aldım. Benden evin detaylı fotoğraflarını aldılar. Buna göre fiyat çıkardılar. Evi onlar gelmeden taşınmaya hazırladım. Her şeyi koliledim. Birkaç koliyi aşağıya indirdikten sonra, tahminlerinden daha çok eşya çıktığını, bu yüzden anlaştıkları fiyata taşımayacaklarını söylediler.
Tahminince herkese aynı yöntemi uyguluyorlar. Havanın yağmurlu olduğunu gördükleri için, birkaç eşyayı indirelim, eşyalarının ıslanmasına müsaade etmezler kaç para istersek isteyelim kabul ederler dediler. İstedikleri fahiş fiyatı tabi ki kabul etmedim. Kabul etmezseniz aşağıya indirdiğimiz eşyalarınızı yukarı da bırakmayız evi de taşımayız dediler. Evden kovdum bende. Eşyalar ile yağmurlu havada dışarıda kaldık. Bütün eşyalarım ıslandı firma bizi perişan etti. Çok pişmanım.

4 Destek
19 Aralık 2023 10:40

Dışarıda bırakıp gittiler, yoğun yağmurda tüm eşyalarım zarar gördü. Firma beni binlerce lira zarara soktu. Bir küçük ev aletim de kayıp.

1 Ocak 2024 14:18 (Şikayetten 16 gün sonra)

Merhabalar 16.12.2023 tarihi taşınma süreciniz ile ilişkin yaşatmış olduğunuz sorunlar nedeni ile iptal edilmiştir. Süreci planlamak üzere dijitalde eşiniz ile anlaşma sağlanmıştır ekran görüntülerin de gösterilen mesajlarda her şey AP açık ortadadır, taşınması için anlaştığımız eşyaların üzerine ekstra olarak 2 oda dolusu eşyayı da taşıtmak istediğiniz için işe başlamadan önce size bunları taşırsak ek bir araç ve ekip gerecek diye bilgi verdik ve bu yüzden de 2 nakliye olacağından dolayı 2 nakliye ücreti talep ettik, ardından evinizin içinde ekibimize tehdit ve ettiğiniz hakaretler sonucu tatsızlık çıkmaması adına eşyalarınızı taşıyamayacağımızı bildirerek evinizden ayrıldık. Sağlıklı Günler, Varansoy Müşteri Deneyim Ekibi

1 Ocak 2024 15:04

Siz açık kaynağa nasıl isim soy isim ve telefon numarası paylaşırsınız? Şimdi bir de işin içine kişisel verilerin korunma kanununa muhalefet girdi. Yarın hem bu firma hem de Şikayetvar hakkında savcılığa giderek suç duyusunda bulunacağım. Sizin yüzünüzden kaybolan eşyalar için de kanuni hakkımı arayacağım

1 Ocak 2024 15:13

İletişim numarası paylaşımı olmamıştır, isim soy isim paylaşımı teyit amaçlıdır. Yanılgı olmaması adınadır.

1 Ocak 2024 15:46

Eklediğin fotoğrafın içeriğinde var. Zaten KVKK şikayet web sitesinden hakkınızda gerekli şikayeti yaptım. İncelemeye aldılar. Yarın da savcılığa gideceğim

1 Ocak 2024 15:51

Eklediğimiz resimlerde gözükmüyor numara KVKK ya uygun olmadığı tespit edilen bir durum olursa Şikayetvar yayınlanmaz merak etmeyin, telefonda ettiğiniz hakaretler hakkında

1 Ocak 2024 16:08

Firma şimdi beni arayarak şikayeti kaldır diye yoksa... Diye küfür etti. Ayrıca mobilyalarımın şişmesinden kaynaklı 50.000 TL kaybım var. Bir de kolim kayıp.

1 Ocak 2024 16:14

Firma aramak değil sadece artık mesaj da atarak tehdit ediyor. Tüm şikayet yazanlara tehditle mesajları kaldırtıyorlar sanırım. Bu buradan son mesajım. Bir daha yazmıyorum. Yarın savcılığa gidiyorum suç duyurusunda bulunacağım.

27 Eylül 2023 02:491.443

23 Eylül 2023 cumartesi evimi taşımak için Pelin nakliyattan Y**** ve F***** ç. İle anlaştım. Daha sonra eşyalarımın faz...

Varansoy Nakliyat İle Anlaşmazlık Ve Ek Ücret Talebi

12 Ekim 2024 09:081.088

Varansoy Nakliyat Hizmetleri ile yapılan iş anlaşması çerçevesinde, 2+1 dairenin aynı mahallede 1. kattan alınıp asansör...

1 Destek

Tataroğlu Nakliyat Şehirler Arası Taşıma Sorunu

10 Aralık 2023 20:311.031

Daha önceden 2 kere şehir içi ev taşımada beraber çalıştığımız tataroğlu nakliyatla ağustos ayında şehirler arası taşıma...

1 Yorum