Uğur Lojistik Tercih Etmek Pişmanlıktır

15 Aralık 2023 21:54

14 Aralık 2023 tarihinde tayin olma sebebinden dolayı taşıma şirketi olan Uğur Lojistik ile iletişim kurup Balıkesir'den Antalya'ya nakliye için anlaşma sağladık. Yapılan anlaşmada sigorta poliçeleri dahil 25.000₺ ye anlaşma sağladık. Nakliye için orta halli bir araç geldi evimin eşyaları taşınmaya başlandıktan sonra nakliye sahibi eşyalarımı söz verdiği gibi özenli sarmadı. En başta anlaşmış olduğumuz Scooter motosikleti taşımayacağını bunun için ekstra 2000₺ daha istediğini söyledi. Zaten eşyalarımın çoğunu götürmemiş olmama rağmen ekstra para alabilmem için her türlü yalana baş vurdu. İstediğini alamayınca bu kez bana verdiği fiyatın KDV hariç fiyat olduğunu 25 bin + 5 bin KDV bedeli ile toplam 30 bin tl ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Eşyaların tamamını araca yüklendikten sonra daha fazla fiyat dayatması ve mecburiyet haline getirilmesi cebimden habersiz para almasından farksızdır. Bu da yetmezmiş gibi Antalya ya geldiğimiz de eşyayı indirecek işçileri benim temin etmemi, kurulacak asansör sistemini benim bulup finanse etmemi istedi. Tüm gün bu şirketle görüşmeler yaptım ama tamamen fiyasko yatak odası takımını kurmadan gittiler. Kırdıkları komodin masa orta sehpa sandalye ayağı TV sehpası da cabası. Yaşadığım en kötü hizmet tecrübesi oldu. Uğur Lojistik isimli bu şirketten şikayetçiyim.

24 Mart 2024 23:44
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 22:48

30 Haziran 2024 10:25