Giriş Sorunu
Instagram'a giriş yaparken bazı kullanıcılar, "şifre yanlış", "kullanıcı adı bulunamadı" veya "hesap geçici olarak kilitlendi" gibi hatalarla karşılaşabilir. Bu durumlar, kullanıcının Instagram hesabına erişememesine neden olabilir.
Instagram'a giriş yaparken bazı kullanıcılar, "şifre yanlış", "kullanıcı adı bulunamadı" veya "hesap geçici olarak kilitlendi" gibi hatalarla karşılaşabilir. Bu durumlar, kullanıcının Instagram hesabına erişememesine neden olabilir.
Sorunun Olası Nedenleri:
Yanlış kullanıcı adı veya şifre girişi
Hesabın şüpheli aktiviteler nedeniyle geçici olarak kilitlenmesi
Çok fazla yanlış şifre denemesi sonucu hesabın otomatik olarak kilitlenmesi
İnternet bağlantısının yetersiz olması
Instagram'ın genel bir sunucu problemi yaşaması
Ne Yapmalısınız?
Kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol edin. Şifrenizi unuttuysanız "şifremi unuttum" seçeneğini kullanarak yeniden şifre oluşturun.
Eğer hesabınızın şüpheli aktiviteler nedeniyle kilitlendiğini düşünüyorsanız, Instagram'ın size gönderdiği e-posta talimatlarını takip edin.
İnternet bağlantınızı kontrol edin. Bağlantınızın stabil olduğundan emin olun.
Uygulamanızın en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun. Eski sürümler bazen sorunlara yol açabilir.
Bir süre bekledikten sonra tekrar giriş yapmayı deneyin. Genel sunucu sorunları genellikle kısa süre içinde çözülür.
Sorunu çözemediyseniz "şikayetvar" sitesi üzerinden konu ile ilgili şikayetinizi yazabilir ve benzer sorunları yaşayan diğer kullanıcıların deneyimlerini gözden geçirebilir, kendi şikayetinizi de dile getirebilirsiniz.
İPhone X telefonumda yüklü olan Instagram mobil uygulamasına, son güncellemeden sonra 2 gündür giriş yapamıyorum. Uygula...ma simgesine tıkladığımda sadece zıplıyor ancak hiçbir şekilde açılmıyor. Telefonum son güncellemeye uygun olmasına rağmen uygulamayı defalarca silip yeniden yükledim, şifremi değ...
Instagram üzerinden bağlı olduğum Threads hesabımı kalıcı olarak silmek istiyorum ancak üç gündür hesabımı silemiyorum. ...Silme işlemine geldiğimde telefon numarama onay kodu gönderilmesi gerekiyor fakat hattıma hiçbir şekilde SMS gelmiyor, bu nedenle işlemi tamamlayamıyorum. İlk denememden beri üç g...

İPhone X telefonumda yüklü olan Instagram mobil uygulamasına, son güncellemeden sonra 2 gündür giriş yapamıyorum. Uygula...ma simgesine tıkladığımda sadece zıplıyor ancak hiçbir şekilde açılmıyor. Telefonum son güncellemeye uygun olmasına rağmen uygulamayı defalarca silip yeniden yükledim, şifremi değ...

5 Temmuz’da Instagram uygulamasına gelen son güncellemeyi yaptıktan sonra iPhone 8 cihazımda uygulamaya giriş yapamaz ol...dum. Uygulamaya tıkladığımda yalnızca Instagram logosu görünüyor, uygulama hiç açılmıyor ve beni ana ekrana geri atıyor. Bu sorun sadece Instagram uygulamasında yaşanıyor, telefonu...

Yaklaşık 1 yıldır Instagram uygulamasında yaşadığım bir güvenlik ve gizlilik sorununu çözümleyemiyorum. Uygulamayı her s...ildiğimde ve tekrar yüklediğimde, bu telefondan daha önce açık olmuş farklı hesapların profilleri giriş ekranında karşıma çıkmaya devam ediyor. “Bu profili kaldır” seçeneğine basma...

Instagram hesabım olan “Gokhansezer6060” kullanıcı adlı hesaba uzun süredir giriş yapamıyorum. Uygulama sürekli olarak s...elfie doğrulaması istiyor, yüzümü net bir şekilde çekip gönderdiğim halde hesap açılmıyor ve İngilizce bir uyarı ekranı çıkıyor. Defalarca denememe rağmen her seferinde aynı ekrana...

Instagram hesabımı bir süre önce dondurdum ve yaklaşık üç gün önce hesabımı yeniden açmak istediğimde “giriş bilgilerini...z yanlış” uyarısı almaya başladım. Bilgilerimi defalarca doğru girmeme rağmen aynı uyarı devam etti, bunun üzerine şifremi değiştirdim. Şifre değiştirme ekranında “hesabınızın güve...

23.06.2026 tarihinden beri Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. E‑posta adresimi ve şifremi bilmeme rağmen sistem beni ...eski telefon numarama SMS ya da WhatsApp bildirimi ile gelen şifreye yönlendiriyor. Hesabımda kayıtlı olan 0531*****63 numaralı hatta artık erişimim olmadığı için giriş yapamıyorum...
İsmi Bilişim Garajı olan Instagram hesabı üzerinden kümülüs Elektronik Tasarım Seti satın aldım. Bu seti alırken yaptığı...m üyelikle dijital eğitimlerden de faydalanabileceğim özellikle belirtilmişti. Ürünüm 25.06.2026 tarihinde elime ulaştı ancak o günden beri kullanıcı adım ve şifremle sisteme hiçbi...

Uzun süredir aktif olarak içerik ürettiğim ve kullandığım Instagram hesabıma yaklaşık 1 aydır giriş yapamıyorum. Giriş y...apmaya çalıştığımda sürekli “Başka bir cihazdan dene” uyarısı alıyorum ve bu nedenle hesabıma erişemiyorum. Daha önce kullandığım aynı cihazdan girişi denememe rağmen yine aynı sor...

Instagram’daki asel. Ayakkabı414141 kullanıcı adlı hesabıma 20 Haziran’dan bu yana giriş yapamıyorum. Giriş yapmaya çalı...ştığımda benden selfie ile doğrulama isteniyor ancak sistem selfiyi kabul etmiyor ve sürekli hata veriyor, bu nedenle hesabıma erişemiyorum. Her denememde aynı hata ile karşılaşıy...

Instagram’da yıllar önce açtığım ve benim için önemli hatıralar içeren eski hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabın şifresin...i biliyorum ancak kayıtlı olan e‑posta adresini unuttuğum için giriş işlemini tamamlayamıyorum. Hesapta Facebook bağlantısı ve telefon numarası da kayıtlı olmadığı için başka hiçbi...

Instagram Threads hesabıma her giriş yaptığımda “insan olduğunu kanıtla” şeklinde tekrar tekrar doğrulama ekranı çıkıyor... ve SMS/telefon doğrulaması istiyor. Son 3 gündür her girişimde bu ekranla karşılaşıyorum ve dünden beri yaklaşık 5 kez aynı doğrulama sürecini yapmak zorunda kaldım. İşlemleri tam...
Uzun yıllardır kullandığım Instagram hesabıma yaklaşık 3 aydır erişemiyorum. Giriş yapmaya çalıştığımda sürekli “Giriş y...apılamadı. Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen tekrar giriş yapmayı dene.” uyarısını alıyorum ve hiçbir şekilde hesabıma giremiyorum. Hesabımla bağlantılı e-posta adresine ve tele...

Instagram’da “muslumgurseswep” kullanıcı adlı hesabıma uzun zamandır giriş yapamıyorum. Hesabımdayken iki faktörlü doğru...lamayı açmıştım fakat daha sonra bu doğrulama bilgilerini unuttum ve şu anda iPhone üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda şifre ekranında kalıyorum, hesabıma erişemiyorum. Hesabı aç...

Yıllardır aktif olarak kullandığım, kullanıcı adı “duran. Alevcik1” olan Instagram hesabım yaklaşık 1 haftadır kilitli d...urumda. Hesabıma giriş yaparken iki adımlı doğrulama kodumu normal şekilde giriyorum, ancak bu aşamadan sonra mutlaka telefona SMS ile kod gönderilmesini istiyor. Hesabımda kayıtlı...

Instagram Threads hesabıma her giriş yaptığımda “insan olduğunu kanıtla” şeklinde tekrar tekrar doğrulama ekranı çıkıyor... ve SMS/telefon doğrulaması istiyor. Dünden beri yaklaşık 5 kez aynı doğrulama sürecini yapmak zorunda kaldım. İtiraz edip işlemi tamamladıktan sonra hesap açılıyor, fakat bir sonr...

22 Haziran öğle saatlerinden bu yana kişisel Instagram hesabıma erişemiyorum. Hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda “hesab...ınıza ilişkin e-posta adresi risk altındadır” şeklinde bir uyarı alıyor ve bu nedenle hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum. Hesabımın kullanıcı adı brnefeaydin, kayıtlı e-posta adre...

İki gündür iPhone 13 telefonumdan Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. Doğru bilgileri girmeme rağmen sürekli “şifre ha...talı” uyarısı alıyorum. Şifremi sıfırladım, yeni şifreyi de doğru girdiğimden eminim, ancak buna rağmen yine şifrenin hatalı olduğu söyleniyor. Hesabıma bağlı e-posta ve telefon n...

Instagram uygulamasında aktif olarak kullandığım hesabıma yaklaşık 10 dakikadır giriş yapamıyorum. Uygulamaya giriş yapm...aya çalıştığımda sürekli “Bir sorun oluştu” şeklinde bir hata alıyorum ve hesabıma erişim sağlayamıyorum. Bu sorunla ilgili olarak Instagram destek birimine yazdım ancak şu ana ka...

Instagram hesabıma bugün itibarıyla giriş yapamıyorum. Uygulama hesabımın kısıtlandığını belirtiyor ve benden arkadaş ya...rdımı veya selfie ile giriş yapmamı istiyor. Ancak selfie ile doğrulama yaptığımda sistem selfiemi kabul etmiyor, ayrıca arkadaş yardımı seçeneğini denediğimde de arkadaşlarıma her...
20 Haziran 2026 tarihinden beri Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. @vasfiye. Erk kullanıcı adlı hesabıma girmek isted...iğimde sürekli selfie videosu çekmem isteniyor, defalarca doğru şekilde video çekmeme rağmen sistem bunu kabul etmiyor ve hesabıma erişemiyorum. Uygulama içinde destek talebi oluş...

Yaklaşık 3 gündür Instagram hesabıma her seferinde aynı telefondan giriş yapmama rağmen sürekli olarak hem şifre yanlış ...uyarısı alıyorum hem de “Genellikle kullanmadığın bir cihazı kullandığını fark ettik ve hesabını güvende tutmamız gerekiyor. Bu cihazı bir süre kullandıktan sonra bu değişikliği ya...

Yaklaşık 2–3 gündür Instagram hesabıma giriş yaparken sürekli “daha sonra tekrar dene” uyarısıyla karşılaşıyorum ve bir ...türlü hesabıma giremiyorum. Uygulamayı silip tekrar yüklememe, farklı cihaz ve giriş yöntemlerini denememe ve şifremi sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor. Hiçbir şekilde hesabım...

Instagram hesabıma dün akşam saat 20.00 civarından beri hiçbir şekilde erişemiyorum. Hem uygulama üzerinden hem de taray...ıcı üzerinden giriş yapmayı denediğimde “bilinmeyen bir nedenle şu anda isteğini yerine getiremiyoruz, lütfen daha sonra tekrar dene” şeklinde bir uyarı alıyorum ve hesabıma giremi...