Birkan
22 Aralık 2023 21:13

Telegram'da kripto alıp parayı 200 kat arttıran başar alış fiyatı verip alın diyen daha sonra aynı gün içerisinde yükseltmeye başlayıp bir anda 300 TL yükseltiyorlar. Buraya kadar sıkıntı yok ama iş parayı çekmeye gelince sizden 6250 TL istiyorlar. Arjantinden gelecek hesabın onaylanması gerek falan saçmalıyorlar. Sakı n par anızı kaptır mayın. Telegram'da gruplar ol*y TV, h*lv*d, cr*mi*al vi*eo, d*EP W*b ar*iv, gibi isimlerde bu şekilde bir sürü kanal var. Başındakiler d*kandırıcı sa kın in*nm*ayın asla bu kadar kolay şekilde para kazanamazsınız. Fotoğrafları koydum aynen bu şekilde dol**dı*ıy*rl*r. İnceleyin ve asla k*nm*yın bu or*sp* evl*tl*ına.

18 Şubat 2024 13:20

Telegram gurupları aracılığıyla yapılan türlü türlü dolan dırdırcılık var. Bunlara telegram ın bir çözüm bulması gerekiyor artık çok fazla yaygın las mış durumda. Asla telegram üzerinde verilen yatırım tavsiyelerine inan mayın ne kadar gerçekçi olursa olsun inan mayın bu adamlar artık bu işin ustası olmuş şeytanın aklına gelmeyecek şekilde dolan diriyorlar insanları. Telegram ya da yetkili kim varsa buna bir çözüm bulmalı

24 Temmuz 2024 10:25
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yatırım Vaadiyle Sürekli Ek Ücret Talep Eden Site

07 Mayıs 2025 01:16