Tecno Mobile Ella Turkce Yapamıyorum

Batuhan
5 Mayıs 2024 22:455.740

Tekno Camon 20 Pro kullanıcısıyım. Ella asistan Türkçe olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca oyun hızlandırma uygulamasını göremiyorum. Oyunda biraz takılmalar oluyor. Bunun sebebi nedir, yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla Tekno ailesine selamlar.

28 Haziran 2024 23:38

Tecno Camon 20 Pro telefonumun içindeki "Ella" isimli asistan uygulamasına benzer işlevdeki uygulama Türkçe dilini desteklemediği için Ülkemizde maalesef gereksiz bir uygulama, hali hazırda zaten Google Asistan kullanıyorum. Ella isimli uygulamayı telefondan kaldırmak istediğimde maalesef uygulama kaldırılamıyor. Bu durum markadan soğumama neden olduğunu üzülerek belirtmek isterim.

6 Mayıs 2024 00:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

6 Mayıs 2024 10:32

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Seyit
Seyit
30 Mayıs 16:31

Tecno comon 40 Pro 5g kullanıyorum güinceleme geldikten sonra telefonun kendi yapay zekası ella yabancı dile dündü yani türkçe desteklemiyor artık yetkilileren bir açıklama bekliyoruz

M. Abdülmecit
M. Abdülmecit
3 Kasım 2024 19:20

Ben de Türkçe yapamıyorum Ellayı

Murat
Murat
6 Ekim 2024 11:11

Ella özelliğini kullanamıyorum olmadık diller var ama Türkçe niye yok niye desteklemem ektedir soruyorum... Almakla kötü mü ettik neden bu özelliği yüklediniz ki madem

Onur
Onur
6 Eylül 2024 06:51

Bende Türkçe yapamıyorum yardımcı olur musun

Tecno Camon 20pro Ella

Yasin
30 Mayıs 2024 17:232.475

"Çok iyiydi yardımı işime yaradı sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

İlker

Feyza
Hüda Tesettür Sorunlu, Yırtık Ürün

Hüda TesettürSorunlu, Yırtık Ürün

Nazmiye
Ekizler Görele Pide Kıl Çıktı!

Ekizler Görele PideKıl Çıktı!

Levent
Arles Home 4 Kişilik Yemek Masası Hüsranı!

Arles Home 4 KişilikYemek Masası Hüsranı!

Alper
Starpark Personelinin Tavrından Şikayetçiyim!

Starpark PersonelininTavrından Şikayetçiyim!

Ceylin