Tecno Mobile Ella Turkce Yapamıyorum

05 Mayıs 2024 22:45

Tekno Camon 20 Pro kullanıcısıyım. Ella asistan Türkçe olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca oyun hızlandırma uygulamasını göremiyorum. Oyunda biraz takılmalar oluyor. Bunun sebebi nedir, yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla Tekno ailesine selamlar.

28 Haziran 2024 23:38

Tecno Camon 20 Pro telefonumun içindeki "Ella" isimli asistan uygulamasına benzer işlevdeki uygulama Türkçe dilini desteklemediği için Ülkemizde maalesef gereksiz bir uygulama, hali hazırda zaten Google Asistan kullanıyorum. Ella isimli uygulamayı telefondan kaldırmak istediğimde maalesef uygulama kaldırılamıyor. Bu durum markadan soğumama neden olduğunu üzülerek belirtmek isterim.

28 Haziran 2024 23:38

06 Mayıs 2024 00:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

06 Mayıs 2024 10:32

M. Abdülmecit
M. Abdülmecit

Ben de Türkçe yapamıyorum Ellayı

Murat
Murat

Ella özelliğini kullanamıyorum olmadık diller var ama Türkçe niye yok niye desteklemem ektedir soruyorum... Almakla kötü mü ettik neden bu özelliği yüklediniz ki madem

Onur
Onur

Bende Türkçe yapamıyorum yardımcı olur musun

Yasin sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2024 17:23
"Çok iyiydi yardımı işime yaradı sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

26 Haziran 2024 15:03