Furkan sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 30 Pro 5G 70W Adaptör Bozuk

08 Ağustos 2024 11:17
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok hızlı ve çok anlayışlı bir firma. Harikasınız hiç pişman değilim iyi ki almışım. Bana yardım eden hanımefendiye ayrıca teşekkür ederim.”

Tecno Camon 30 Pro 5G telefonumu 6 Ağustos 2024 tarihinde satın aldım. Telefon gerçekten güzel yağ gibi akıyor ancak 70W olduğu iddia edilen adaptör 2 saatte şarj ediyor ve hızlı şarj açılmıyor. Şarja taktığımda USB şarj oluyor bildirimi düşüyor (sanki bilgisayara takmışım gibi). Deneme amaçlı farklı marka 25W bir şarj cihazını taktığımda Fast Charge bildirimi çıktı. Telefonumun batarya sorunu yok şarjı maşallah çok iyi gidiyor. Sanırım adaptör bozuk yardımcı olur musunuz?

08 Ağustos 2024 11:23 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

08 Ağustos 2024 11:37
08 Ağustos 2024 11:50
Furkan
Furkan
08 Ağustos 2024 11:57

08 Ağustos 2024 13:09

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Camon 30 Adaptör Sorunu: Hızlı Şarj Çalışmıyor!

28 Ekim 2024 15:09

Tecno Camon 30 Pro Hızlı Şarj Sorunu Ve Çözüm Beklentisi