Ayşe sonucu yetersiz buldu

Sur Yapı Tapumu Vermiyor!

15 Nisan 2024 18:42

Ekim 2017'de Bahçeyaka projesinden ev aldım. Nisan 2020'de teslim edilmesi gereken ev, Mart 2022'de teslim edildi. Bu süre zarfında sözleşmede yazan gecikme süresi X 500₺ tutarındaki kira ödemesini de alamadım. Mart 2022'den beri de tapu verilmesi ile ilgili hiç yol kat edilmedi. Şimdi evi satmam gerekli fakat her zaman olduğu gibi Sur Yapı'ya ulaşmak mümkün değil! Evi satın alana kadar peşinizde koşuyorlar, aldıktan sonra ulaşabilene aşk olsun! 0216 ile başlayan numaralarını açan yok, sesli mesaj bırakırsanız da dönen yok. Yıllar önce aynı şeyi ödemeleri gereken kira bedeline istinaden finans birimi için yaşamıştım. Güç bela H****** diye biriyle görüştüm. O da bana "mahkemeye verirseniz mahkeme sonuçlanana kadar kesinlikle ödemeyiz, mahkemeye vermezseniz evi teslimde alırsınız" gibi ukalaca biz cevap vermişti. Evi, bu konuşmadan 1 yıl sonra teslim aldım ama ortada ne çöp olan kira bedeli var, ne de tapu. Bu kadar kötü bir firma olamaz! Bir daha kesinlikle muhatap olmam. Antalya projelerini soran tüm tanıdıklarımı vazgeçirdim. Kendim yandım, bir de milletin yanmasına razı olamam. Parayı sokaktan mı topluyoruz? Şimdi evi satmam lazım, muhatap yok! Tapusuz evi kim alsın? Eğer bu şikayetten sonra da kimseye ulaşamazsam artık mahkemeye vereceğim. Maddi manevi tazminat davası açacağım. Bizim paramızı, tapumuzu vermeyip, evlerimizi teminat göstererek kim bilir ne krediler kullanıldı? Şimdi halkın parasıyla "Helal bankacılık" kuruyorlarmış. CİMER üzerinden de şikayet yazacağım. En kısa sürede dönüş alamazsam hukuki hakkımı kullanacağımı bu şikayet metni ile firmaya iletiyorum.

profile profile profile

Şevval

Merhaba çözüldü mü

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Antalya'da Tapu Ve Teslim Sorunları Mağduriyeti

Abdullah
08 Mart 11:52

Sur Yapı'dan Aldığım Dairede Teslimat Ve Kira Mağduriyeti

Abdullah
22 Temmuz 11:24
Baran sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 16:27