Merve sonucu yetersiz buldu

SK Organizasyon (skorganizasyon.com) Sipariş İle İlgili Sorulara Yanıt Verilmiyor

06 Temmuz 2024 00:25

15 gün önce sk organizasyon online sitesinden 60 adet hediyelik epoksi anahtarlık siparişi verdim. 4 gündür sitede sipariş takibinde kargoya verildi yazmasına rağmen kargo firmasından ya da online siteden herhangi bir takip numarası ya da kargomun teslim alındığına dair bir mesaj iletilmedi. Siparişimin gerçekten kargoya verilip verilmediğinden şüphe etmeye başladım. Organizasyon gününe yetişmesi için erkenden sipariş vermiştim ancak firmanın yazdığım destek talepleri ve WhatsApp iletişim hattından attığım mesajlara cevapsız kalması ve siparişin durumu hakkında güncel olarak bilgilendirilmemem parayı ödediğimle kalacağım korkusu yarattı. Firmanın destek taleplerine ve mesajlara cevap vermemesi güvenilirliği konusunda çok tedirgin edici. Siparişim 4 gün içinde elime ulaşmazsa boşuna ödeme yapmış olacağım ve maalesef iade seçeneği de verilmemiş. Bu şekilde görmezden gelineceğini bilseydim buradan asla sipariş vermezdim. Yanıt verilmeyecekse WhatsApp hattımıza yazın ya da destek talebi oluşturun gibi seçenekleri sitede neden eklemiş olabilirsiniz anlam veremiyorum. Ben siparişimi iptal etmek istiyorum ama tabi bu talebimi iletecek bir muhatap bulabileceğimden de şüpheliyim. Burada problem kargo şirketi olsa bile daha iyi bir şirketle anlaşılması müşterilerin mağdur edilmemesi gerekirdi.

Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 10:39
Siparişim Zamanında Teslim Edilmedi, Müşteri Suçlu Gösterildi

06 Mayıs 2024 20:07

28 Eylül 2025 16:27
gec-teslimat-ve-kalitesiz-urunlerle-yasadigim-magduriyet-1.jpg
Seda sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2025 10:27
"Ürünlerim kargoya verilmiş az önce aradılar kargoda hata olmuş kendileri çok nazik ve bir o kadar da ilgi gösterdiler teşekkürler sk organizasyon"