Sahte SPK Lisansı Ve Dolandırıcı Yatırım Vaadi Mağduriyeti

25 Aralık 2024 14:392.807

Sahte SPK Lisansı belgelerine güvendim. Telegram üzerinden de açtığı borsa gruplarında paylaştıkları bilgileri 2 ay kadar takip ettim ve bunlara güvenerek, sahte aracı kurumlarına yatırım yaptım. Ancak her şey sahteymiş.
A*** Ş*** adındaki kadın hesap yönetimi adı altında 13 bin dolar tutarındaki parama el koydu. Sonradan mağduriyetimi gidereceğine söz verdi. Aylık iki defa 500 dolar gönderdi ve gerisi yok. Daha çok para kazandıracaklarına söz veriyorlar. Borsa İstanbul'daki zararları kapatacaklarını söyleyerek insanları mağdur ediyorlar.

2 Destek
Seher
29 Ocak 2025 20:30

Bu kurum Thomson İnvestment dır.

Yanıltıcı Hisse Tavsiyeleriyle Maddi Kayıp

U*** Y**** isimli şahıs, kurmuş olduğu Telegram ve WhatsApp grupları üzerinden İstanbul borsasında hisse senedi tavsiyes...

1 Destek

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Borsa Yatırımında Büyük Kayıplar Ve Şüpheli İşlemler

8 Ağustos 2024 20:523.840

Telegram'dan bir gruba dahil oldum. Borsada zararımın çok olduğunu yazınca, D. Güzel kod adlı şahıs özelden yazarsanız y...

4 Destek1 Yorum

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Telegram Üzerinden Danışmanlık Alarak Yatırım Yapma Şikayeti

28 Mayıs 2024 09:564.985

Telegram üzerinden E** S**** isminde Telegram grubu olan ve danışmanlık yapan birinden Primark FX şirketi (Perss E-Ticar...

3 Destek1 Yorum

Öne ÇıkanKonular