Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 16:20

Selectum Luxury Oteli'ne 06.04.2024 tarihinde giriş yaptık. Otele vardığımızdan beri 'otel yeni açıldı, yeni düzenlemeler yapılıyor' denilmesinden usandık. Isıtmalı deniz suyu havuzu olduğu söylendi ancak ısıtma sistemi düzensiz çalışıyor. Deniz suyunun ise iskele tadilatı nedeniyle ve motor arızası sebebiyle kullanılamadığı belirtildi. 8 Nisan günü hava soğuk olduğu için ısıtmalı havuzun yeterince ısınmaması sonucunda SPA'ya gitmek istedik. Ancak orada Türk personel olmadığı için ne havlu, ne şampuan ne de kese kolaylıkla temin edebildik. Kendi dilimizde hizmet alamamamız ve yabancı dil bilmek zorunda mıyız sorusunu sormamıza neden oldu. Ayrıca sorumsuz bir müdür tarafından 'size denk gelmiş' gibi bir ifadeyle karşılaştık. Odayı temizlemelerini istediğimizde ise havluların yerinde asılı kaldığını ve değiştirilmediğini gördük. Pastanede sipariş vermek için uzun süre beklemek zorunda kaldık. Mini barı istemediğimiz sürece doldurulmadığını fark ettik. Gündüzleri ise hiçbir aktivite yapılmadı.

14 Nisan 2024 12:23

Selectum Luxury Resort'ta Beklentilerin Altında Hizmet Ve İlgisizlik