Şahsenem sonuçtan hiç memnun değil

Seay Market Firması Orijinalliği Şüpheli Ürün

Şahsenem
29 Mart 2024 14:12

Uzun araştırmalar sonucunda firmanın web sitesindeki sertifikalara ve müşteri temsilcisinin beyanına güvenerek orijinal yeşim taşı olduğunu iddia ettikleri yeşim roller ve yeşim saç tarağından birer adet sipariş verdim. Kargo hızlı bir şekilde elime ulaştı; ancak kargoyu açtığımda, tarak setinde bulaşık teli kırıntıları olduğunu ve ürünün kesinlikle yeşim taşı olmadığını, mermer benzeri kötü kokulu, elime boyası bulaşan ve çabuk soyulan çok ucuz bir malzemeden yapıldığını fark ettim. Ayrıca, derimde kaşıntı ve kızarıklık oluştu. Kargoyu olduğu gibi paketleyip, ürün iade sürecinde destek almak ve iade kodu talep etmek için firmayla iletişime geçtim; fakat yazılı veya sözlü olarak bana firma tarafından herhangi bir dönüş yapılmadı. Asıl mesele, ürünün fiyatının kampanyada olması veya bu fiyatlara zaten ülke şartlarında orijinal yeşim taşı satın alınıp alınamayacağı değil. Asıl mesele, Maden ve Ticaret Bakanlığı'nın denetimine tabi tutularak ürünlerinin orijinalliğini ve tüketicinin gönül rahatlığıyla kullanabileceğini beyan ederek, orijinalliğini öne sürerek birçok belge ve sözde bakanlıklar adına imzalı sertifikaları web sitelerinde yayımlamaları ve bu şekilde alenen tüketicileri mağdur etmeleridir.

Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Aysegul
11 Nisan 2025 18:25