Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 21:31

Samsung S24 Ultra'da yağmurlu havada video çekme sonucu ertesi gün telefonun kameraları buğulandı ve 3 gündür geçmiyor. Hani bu telefon su geçirmiyordu, tamamen hayal kırıklığı. Aldığıma pişman oldum. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Samsung'a gittiğimde İstanbul'a göndermem gerektiğini söylediler. İncelenip hatayı bulacakmış, yani kullanıcı kaynaklı da olabileceğini söylediler. Bunca şey reklam içinmiş. Şu ana kadar hep Samsung kullandım, bu saatten sonra Apple.

30 Aralık 2024 10:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

02 Ocak 09:26

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Suya Dayanıklı Denilen Cihaz 1 Saniyede Arızalandı!

10 Temmuz 09:05
Refik sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra'nın Su Geçirmezlik Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

24 Kasım 2024 13:18
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Video İzlerken Kasma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

13 Temmuz 18:04