Demet sonuçtan hiç memnun değil

Ubs Yatırım Sürekli Para İstiyor Borçlandırmak İle Tehdit Ediyor

21 Temmuz 2024 00:19

Ubs Yatırım şirketi Mart ayında bana ulaştı Forex olmayan bir sistemden bahsetti ve beni ikna etti 10 bin lira yatırım yapmaya başladım ilk yatırım danışmanı sürekli para isteyince başka bir yatırım danışmanı başladı Forex olan ama olmadığını iddia ettikleri sistemde işlemler yapmaya başladım maliyet düşürme diye bir şey olduğunu söylediler. Elimde terste kalan işlemlerden kurtulmak için bir miktar daha yatırdım tersteki işlemleri kapattılar para çekmek istedim bugün bir Fırsat var deyip işlem açtırdılar. Perşembe günü hesabımda tersteki işlemleri kapatıp çıkmak istedim 343 dolar dediler sonra kapatamıyoruz 205 $ gerekli dediler onu da yolladım bu arada hesap bilgilerimi aldılar parayı aktarmak için bir den işlemlerdeki makas aralıklarını açtılar. Birden hesap eksiye düştü koruma dedikleri bir sistem var hesabı kilitliyorlar şimdi zararına da olsa hesabı kapatmak istiyorum 1000 $ istiyorlar tehdit ediyorlar. Adıma yapılan yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum kullandıkları telefon hatları 0542 331 98 59 0232 905 57 41 - 0312 905 5132 sistemdeki rakamlar ile oynuyorlar asla gerçek değil perss E-ticaret danışmanlık hizmetleri ticaret limited şirketi bu hesabı kullanıyorlar IBAN numaraları 28 0004 600****8 8000 2901 58 resimleri ekledim yazışmalar ve hesaplar arasındaki makas aralıkları bir anda nasıl acildi görün beni borçlu çıkarmaya çalışıyorlar. Asla kabul etmiyorum şu an hesap kâr da bile hesabında kapatmayıp beni tehdit edip daha para istiyorlar Ubs Yatırımın zarara uğrattı.

24 Temmuz 2024 11:29

Bgc menkul @ubs yatırım Yatırım yaptığım şirket hesabım kar ile kapanacak iken makas aralığını açıp zarara uğrattı kar ile işlemleri kapatılabilirdi üstüne bir de borçlandığı mi iddia ediyorlar paramın iadesini istiyorum para çekimim işleme girdi deyip sürekli para istiyorlar

24 Temmuz 2024 11:16

Ubs yatırım@ bgc yatırım. Güvenip yatırım yaptığım firma hesabımda maliyet düşürme tekniği ile tüm paramı çekebileceğimi belirtti önce 343 $ sonra 210 $ talep etti sonra yetmediğini 746 $ daha yatırmam gerektiğini söylediler bu arada nasdağ da 120 olan makas aralığı 460 a şu anda 1298 çıktı dolayısıyla kâr li kapanacak işlemlerimde zarar yazdı hesaba 1000 $ Bonus tarzı bir şey ilave ettiklerini onu yatırmadan hesabı kapatamadıklarını söylüyorlar ve eğer stop olursa da 1000 $ borçlanacağımı söylüyorlar kurum her şekilde bunu tahsil eder diye de tehdit ediyorlar Bonus benim talebim değil kendi kendilerine işlem yapmışlar grafik ve rakamlar ile oynuyorlar yatırdığım paranın iadesini talep ediyorum. Ödeme olarak perss E-ticaret danışmanlık hizmetleri ticaret limited şirketi bu firmayı kullanıyorlar

22 Temmuz 2024 09:53

Bugün itibari ile aşağıda ekleyeceğim resimde görüldüğü üzere makas aralığını 1299 na çıkardılar şirketten kimse ulaşmadı yaptıklarını herkes görsün 1 kişi yi bile kurtarsak gene kâr dir makası açsınlar ki hesap patlasın benim kapatma da müsaade etmiyorlar stop olmak istedim zarar düştükten sonra 1000 $ ile çıkmak istedim ona da müsaade etmediler onun resminide ekliyorum ubs yatirim Yatırım yapılacak bir şirket değil

22 Temmuz 2024 15:36

Kar a geçen işlemleri bile kapatamıyorsunuz

Ercan
Ercan

Can bey, kimden ve nasıl yardım aldığınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Çünkü insanlık namına mağdur kişilere faydanız olur. Bekliyoruz.

Banu
Banu

Aynı numaradan bende arandım aynı durumdayız Demet hanım

Demet

İnsanları mağdur etmelerini önlemeliyiz sizde paylaşın Banu hanım yaşadıklarınızı sürekli para istiyorlar ve bilerek makas aralıklarını açarak zarar ettiriyorlar insanların helal paralarına göz dikmişler bana yardım etti diyen arkadaşlar nasıl bir yardım olduğunu yazsınlar buket denilen kişinin yardım ve falan ettiği yok belkide yapay zekayla kadın sesi yapılmış aynı kişiler bile olabilir

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Ubs Markets Oyunu

24 Nisan 2024 14:03