Finans Kuruluşları Adıyla Dolandırıcılık Şebeke Bunlar Çok Samimi Ve Profesyonelce Davranıyorlar

24 Eylül 2024 23:42

Ben de cTrader mağduruyum. cTrader kayıt için S**** K***** diye bir bayan aradı. Kayıttan sonra müşteri temsilcisi olarak E*** T***** diye bir bayan ile devam ettik. Kademeli olarak para yatırdım, ilk işlem kar ettirdiler. Sonra zarar diyerek, zararı kabul etmeme rağmen geri çekilmeyi engelliyorlar. Kaç gündür telefonda cevap vermiyorlar. İşi yasal olarak çözmeye çalışacağım. İnşallah. cTrader yurt dışı bir kurum aslında. Ben ulaştım ona, benden kanıt ve delil olarak mail istediler, ilgileneceklerini söylediler. Bakalım, inşallah.

Yorumlar (7)

Kenan

Bir avukata gittiniz mi Savcılığa gidip şikayetçi oldunuz mu bir de icra yoluyla hangi bankaya para yatırdıysanız bloke koydurabilir misiniz onu forex mağdurlarının davasına bakan avukata bir danışın derim

Mesut
Mesut

Levent bey c Treader 'a nasıl ulaştınız? Bende 50000$ kaybettim. İşlem yaptığım winx firması telefonlarımı engelledi. Çok mağdurum. Bunlardan çekim yapmak imkansız her türlü paraya çöküyor bunlar... İşlem anında ons altını 35 dolar birden çıkartıp sizi sıfırladıktan sonra tekrar eski seviyelere dönüyor. Siz ne olduğunu anlayana kadar hesap sıfırlanıyor. Sorduğunuz zamanda bu normal değil bunu araştıralım ama siz biraz daha para yatırın işlem yapın boş durmayın diyerek dalga geçiyorlar...

Kenan

Adamların Lisansları yok ve bu isı yapıyorlar o yüzden bunlardan. Para almak imkansız bir de yurt dışında yaşıyorlar

Ali

Elinizdeki bilgileri paylaşabilir misiniz?

Kenan

Ali bey sizde mi Ctrader de mağdur edildiniz

Ali

Bir sonuç elde edebildiniz mi?

Levent
Levent

Maalesef daha bir sonuç çıkmadı

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Platformunda Yaşadığım Maddi Kayıplar Ve Güven Sorunu

19 Haziran 2025 13:14
yatirim-platformunda-yasadigim-maddi-kayiplar-ve-guven-sorunu-1.jpg
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Trader Ve Ctrader Fx'te Zarara Sokup Paramızı Bitiriyor

13 Eylül 2024 23:29