10 Ağustos 2024 13:034.747
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
Sorun çözüldüğü için teşekkürler ancak, direkt müşteri hizmetlerine bağlandığımda şikayetim çözülmedi. Şikayetvar'a yazdığımda dönüş yapıldı ve sorunum çözüldü. Başka insanlarda mağdur olmasın diye şikayetimi silmeyeceğim

Mayıs 2008 'de Sahibinden.com üzerinden E**** u. İsmiyle açtığım hesabım, tanımadığım kişi tarafından ele geçirilerek araba ilanı verilmiş. Hesabımı ele geçiren kişi e devlet üzerinden doğrulama yaptığı için hesap ismi benim ismim olarak değil hesabımı ele geçiren kişinin adı soyadıyla gözüküyor. Durumu Sahibinden.com 'a ilettim. Bana güvenlik nedeniyle hesabımın bloke edildiğini kimlik bilgilerimi beyan ettiğimde tekrar açılacağı söylendi. Bende kimlik bilgilerimi ilettim hesabım açıldı ancak yine isim olarak benim değil hesabımı ele geçiren S***** ö. Adıyla gözüküyor. Sahibinen.com müşteri hizmetlerini aradım konuya vakıf değiller. Bana çözüm olarak 16 yıllık hesabımı kapatmam, başka maille yeni hesap açmam gerektiğini söylediler. Sahibinden.com ikili doğrulama güvenlik sistemi etkin olmasına rağmen ( şöyle ki: farklı bir cihazdan ya da bilgisayardan benim hesabıma giriş yapılırsa bu durum email ile ya da SMS ile bildirilir.) bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Sahibinden.com gibi büyük bir platformda böyle bir güvenlik açığı sebebiyle mağdur durumdayım ve sorunumu halen çözmediler.

10 Ağustos 2024 13:19 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek veya 7 gün 24 saat arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

12 Ağustos 2024 18:34

Sahibinden İlgisizlik Ve Akla Ziyan Uygulama

Erbay

"Sistemden kaynak lı hatadan dönüldü ve hesabım tekrar aktif oldu burada hem aracı olan şikayet var a hem konuyla ilgilenen sahibinden com ekibine teşekkür ederim"

Sahibinden.com'da Kimlik Doğrulama Sorunu Ve Yanlış İlan

Beyza

Sahibinden.com hesabımdan ilan yayımlamak istediğimde, e-Devlet şifre doğru...

Sahibinden.com İlgi Alaka Sıfır

Furkan

Sahibinden.com sebepsiz yere hesabımı kapatıp bir daha aynı numarayla hesap açamayacağımı söylemesi üzerine gidip yeni h...

Sahibinden.com İlgi Alaka Sıfır
2 Destek

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Numara Değişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Sahibinden NumaraDeğişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Muzaffer
Sahibinden Hesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

SahibindenHesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Cevat
Sahibinden Üzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

SahibindenÜzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Yağmur
Sahibinden Yüklenmiyor Hata Veriyor!

SahibindenYüklenmiyor Hata Veriyor!

Eren
Sahibinden 2002 Erorr Hatası!

Sahibinden 2002Erorr Hatası!

Öne ÇıkanKonular