İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat S&S Aylardır Mağduriyetimi Gidermiyor

07 Mayıs 2024 10:46

Saat & Saat'ten aldığım saatin ayar tuşları bozuldu. Garanti kapsamında olduğu için tamire gönderdim. Bana verilen tamir kağıdında, tamir süresinin 20 iş günü olduğu, ayrıca tamir süresi 10 günü geçerse geçici bir saat verileceği yazmaktaydı. Ancak mağaza ile iletişime geçtiğimde böyle bir şeyin yazmadığı söylenerek bir bayan çalışan tarafından yalanlandım. Teknik servis ile iletişime geçtiğimde tamir süresinin ortalama 2 ay süreceği söylendi. 2 ay geçmesine rağmen mağduriyetim giderilmedi ve hâlen bekliyorum. Tekrar bana mesaj yazıp saatinizin değişimi onaylandı denildi ancak hâlen bekliyorum. Aylar oldu ancak parasını ödediğim ürünü kullanamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

22 Mayıs 2024 14:30

Saat & Saat en ilgisiz saat satış firması olabilir her sene en az 1-2 saat alırdım sizden ancak 2.5 aydır ne saatim tamir edildi değişim dediniz ne de yeni saati yolladınız halen bekliyorum maillere bile dönüş yapmıyorsunuz ama sizin için önemli değil parayı aldınız müşteri kimin umurumda? Buraya yalandan lütfen ulaşın diye link bırakacaklar ama hiçbir şey değişmeyecek bir daha Saat & Saat den alışveriş yapmak mı? Asla!

07 Mayıs 2024 10:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

07 Mayıs 2024 15:03

Şikayeti olan benim sizin benimle iletişime geçmeniz gerekmez mi? O verdiğiniz adresten cevap alamadığımız için buraya yazıyoruz zaten

08 Mayıs 2024 16:54

Merhaba Değerli Müşterimiz, İlettiğimiz linkten ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Bildirimler 2 iş günü içerisinde yanıtlanmaktadır. Saygılarımızla

06 Ocak 2025 13:36
Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Hizmet
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 17:36
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Us Polo Saat Teknik Servis Çizikleri

03 Nisan 2024 17:31