10 Aralık 2024 14:472.847

QNB Bankası adına QNBLider adında bir platform açılmış ve bu platform üzerinden indirimli hisse satışı yapıldığı iddia ediliyor. Bu platforma yönlendiren kişi de kendisini Uluslararası Borsa Yarışması Türkiye temsilcisi Ç***** Ç**** olarak tanıtıyor. Bu konunun araştırılması ve insanların mağduriyetinin engellenmesini talep ediyorum.

10 Aralık 2024 14:51 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Yorumlar(15)

11 Ocak 2025 23:56

Bende qnbgl uygulamasına kayıt olmuştum dediğiniz gibi indirimli hisse senedi alımı falan oluyor ben bir işlem yapmadım ama kimlik aktivasyonu yapmıştım, hesabımı da silemiyorum herhangi bir mağduriyet yaşamam değil mi cevap verin lütfen

4 Ocak 2025 21:33

Mehmet bey para çekme işlemini nasıl peyderpey gerçekleştirdiniz paylaşabilir misiniz?

28 Aralık 2024 17:44

Yanlış anlamayın ama size nasıl güveneceğiz. Malum kimseye güvenemiyoruz artık. [email protected] Yazar mısınız lütfen Teşekkür ederim

27 Aralık 2024 17:53

Mehmet merhaba bizde mağdur olduk nasıl bir yol ızlemlıyız lütfen yardımcı olabilir misiniz

24 Aralık 2024 20:01

Merhabalar bu konuda çözüme ulaşan var mı acaba? Banada yardımcı olabilir misiniz?

24 Aralık 2024 16:47

Merhaba Mehmet Bende aynı kişiler tarafından mağdur edildim. Sonuç alabildiniz mi? [email protected] ulaşabilirsin.

23 Aralık 2024 17:38

Merhaba, maalesef ben de mağdur durumdayım... Paranızı nasıl kurtardınız acaba? İletişim numaranızı paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Ben de paramı kurtarmaya çalışıyorum.

23 Aralık 2024 12:21

Merhaba gelişme var mı Maalesef ben de girdim ve çıkamıyorum

QNB Bankası Adına Açılan Platformda Mağduriyet

8 Ocak 2025 17:102.051

QNB Bankası Adına Açılan Platformda Mağduriyet

19 Ekim 2024 18:483.991

QNB şirketi borsa grubu m***** e**** isimli yatırım uzmanı M***** E**** ve William Blair yatırım firması tarafından mağd...

1 Destek

QNB Invest Yanıltıcı Yatırım Uygulaması

27 Aralık 2024 14:371.710

Burada yapmış olduğunuz işlemler sakıncalı. İnsanları buradaki sisteme para...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular