PlayStüdyo Playstudyo Pendik Kaynarca Şubesinin İlgisizliği

28 Aralık 2023 21:46

Play Studio Pendik Kaynarca Şubesi, şikayet edilmesine rağmen saunasını hâlâ tamir ettirmiyor. Yerler tamamen saçla dolu, sauna kırık ve ısınmıyor. Soyunma odaları buz gibi, pilates matları kirden görünmüyor. Ayrıca birçok kişi gece randevu alıp gün içerisinde gelmeyerek randevuyu iptal etmediği için biz katılım sağlayamıyoruz. Belirli bir topluluk adına bu şikayeti yazıyorum. Spinning dersinde kullanılan bisikletlerin pedalları kırık ve yerine sabit değil. Bundan dolayı spinning dersimiz iptal oldu. Benim buraya üye olmamdaki asıl amaç spinning dersiydi. Üyelik için bu kadar yüklü bir miktar ödediğimiz için paramızın karşılığını almak ve bütün hizmetlerden yararlanmak istiyoruz. Daha kaliteli bir hizmet bekliyoruz. Eğer düzeltilmezse, bu spor salonu çok fazla üye kaybedecek.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Ve Hizmet Eksiklikleri Nedeniyle Üyeliğimin İptalini Talep Ediyorum

18 Eylül 2025 21:26

Fit Station Kayaşehir Şubesinde Temizlik Ve Hizmet Sorunları