Betül sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 13:17

Merhaba İngilizce dersleri için araştırma yaptığım sırada Instagram'da karşıma Perçin İmrek 15 günlük challenge'ının reklamına denk geldim. Ücretsiz Seminerine katıldım ve seminerde anlattıkları güzel de gidiyordu. Sonra ilk 10a girene çok yüksek indirim sağlanacağını söyledi. Ben ilk 10 a girdiğimi düşünmüyorum çünkü sohbet kısmında zaten 10 dan fazla insan ben almadan önce Perçin İmrek'in seminerine katılarak İngilizce setini aldım yazmıştı. Ama fiyat yine de Shopier'de indirimli fiyat olarak görünüyordu. (ki seminer bittikten sonra da birkaç gün sonra da hep o fiyattaydı hiçbir artış olmadı . Seminerde sohbet kısmında da birkaç kere sordum ilk 10 a giremezsek ne oluyor ödemeyi çekiyor mu iptal mi oluyor diye hiçbirine cevap alamadım. Bu yüzden şüphe düştü içime ve internette araştırmaya ve çevremdekilere sormaya başladım. Ve bununla ilgili o kadar çok şikayet gördüm ve duydum ki. Kuzenim de aynı sıkıntıları yaşamış ve bu yüzden hiç içime sinmedi ve en doğal hakkım olduğu için aldığımın günün ertesi günü iade talebinde bulundum. Önce WhatsApp'tan A**** hanıma söyledim o da t*********@gmail.com a mail atmamı istedi. Mail attım ama iademin kabul edilmediğini söylediler.

Panelindeki tüm eğitimleri baştan sona izleyen
Challenge boyunca tüm canlı grup koçluk görüşmelerine katılan
Ödevleri & egzersizleri eksiksiz yapan
Ve öğrenci olarak tüm sorumluluklarını yerine getiren
ve hala programdan memnun olmayan öğrencilere challenge sonunda 100% iade garantisi vermekteyiz.
Bunun dışında öğrencilerin kişisel durumlarında değişim ya da caymaları sonucunda iade politikamız yoktur. Eğitim içeriğini tam dinlemek, anlamak ve eğitimleri baştan sonra takip etmek öğrencinin sorumluluğundadır.
Diye kendilerinin öylesine hazırladığı bir sözleşmeyi gönderdiler ancak satın alım yapılan yerde de seminerde de bunların hiçbirinden bahsedilmedi.
Ayrıca o kadar eğitimi aldıktan sonra beğenmezsek yine bir başka bahane sunmayacaklarının garantisi yok.

Alınan her ürünün 15 gün içerisinde iadesinin olduğunu biliyorum. Ve ben ürünü hiç kullanmadım daha dersler ne zaman başlayacak bilmiyorum, hiçbir gruplarına girmedim. Kullanmadığım açmadığım bir ürünü iade etmek istiyorum. Sadece yardımcı olursanız sevinirim.

20 Temmuz 2024 17:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar. İade koşullarımız seminerimizde, satın alım sayfasında ve size atılan epostada sizlerle paylaşılmıştır. Eğitimlerinize istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 16:54

29 Mart 2024 22:22
Hafis sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 17:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 17:57
Perçin İmrek İngilizce Seti İade Etmek
Ayla sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2025 19:27
"Hızlı dönüşünüz ve çözümünüz için teşekkür ederim 🙏🏻"