Dilan sonucu yetersiz buldu

Özel Dünyapark Hastanesi Tahlil Sonuçları E-Nabız'a Yansımıyor

28 Mayıs 2024 10:55

26.5.24 tarihinde, saat 10.30'da Özel Dünya Park Hastanesi'nde tahlillerim için kan verdim. Aynı gün akşama kadar tahlil sonuçlarım e-nabız'a düşmediği için akşam aradım ve sonuçlarımı kendi internet sitelerinden öğrendim. Aradan bir gün geçtikten sonra e-nabız'a girdim, bu kez de tüm tahlillerimin yansıdığını ama vitamin D'nin yansımadığını gördüm. Hastaneyi aradım ve doktorumun e-nabızdan sonuçlarımı görmesi gerektiğini söyledim, durumu anlattım. Bilgi işleme ilettim, akşama kadar yansır dediler. Bakın şu an aradan 48 saat geçti. Yani 2 gün. Ve sonucum hâlâ yansımadı. 800 lira ödeyerek yaptırdığım tahlillerimin sonucu için arayıp bir yalvarmadığım kaldı.

28 Mayıs 2024 18:16

Bugün iş çıkışında hastaneyi tekrar aradım, bu kez de laboratuvara yönlendirildim, onlar da "Mesai saatleri içerisinde arayın bilgi işlemin yapması gerekiyor" dedi. Bir de size söyleyelim sonucunuzu diyorlar. Yahu siz iyi misiniz? Gebeyim, doktorumun takibi için sonuçlarımın e-nabızda olması gerekiyor. Sorumsuz bir hastane. Bir daha kesinlikle tercih etmem.

29 Mayıs 2024 14:21

Üç gün sonra tahlilim e-nabız'a nihayet yansıdığı için teşekkürler.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 14:24