Kredi Kartımdan İzinsiz Harcama Ve Banka İletişim Sorunu

Kredi Kartımdan İzinsiz Harcama Ve Banka İletişim Sorunu
Hikmet
16 Aralık 2024 23:11

01/05/2024 tarihinde benim bilgim dışında kredi kartımdan 12.109,56 TL harcama yapılmış ve bu tutar banka hesabıma aktarılmış. OZANPA/SU adına harcama yapılmıştır. Bununla ilgili savcılığa başvuru yapmıştım, hatta Türkiye Ekonomi Bankası'nda hacizlik oldum. 5.200 TL de yatırdım. 13/12/2024 saat 14:58'de Türk Ekonomi Bankası tarafından arandım. 4440666 numaralı müşteri hizmetleri beni aradı ve paramın iade edileceğini söylediler. İstanbul Avcılar şubesinden arandığımı belirttiler, çünkü hesabım Avcılar şubesine bağlı ve para o hesaptan çekilmiş. Bana pazartesi günü şubeye gidip Sarıyönü şubesine bizi aradığınızı söyleyin dediler. Bugün oraya gittim ve veznede çalışan personele durumu anlattım, fakat kimse anlamadı. İstediğim, 13/12/2024 saat 14:58'de arayan müşteri hizmetlerinin bana ne olacağını ve bilgi vermesini sağlaması, çünkü çok mağdurum.

16 Aralık 2024 22:46

01/05/2024 tarihinde benim 12.109.56 Bin bilgim dışında harcama yapılmış kredi kartımdan çekip banka hesabıma atmışlar OZANPA/SU adından harcama yapılmıştır bununla ilgili savcılığa başvuru yapmıştım hatta Türkiye ekonomik bankası hacizlik oldum 5bin 200 para da yatırdım 13/12/2024 saat:14:58 Türk ekonomik bankası tarafından arandım 4440666 müşteri tarafından beni aradılar paranızı geri iade yatıracağız biz sizi İstanbul Avcılar şubesinden arıyoruz benim bir hesabım Avcılar şubesine bağlı yani o hesaptan para çekilmiş bana söyledikler pazartesi günü şubeye gidip sarıyönü şubesine bizi aradığını söyleyin henüz bugün gittim oradaki veznelerde çalışan personeller beni aradığını söyledim ne kadar iza ettimde hiç kimse anlamadı bir şey benim istediğim 13/12/2024 saat:14:58 de arayan müşteri hizmetlerini arayan bana ne olacağı ve bilgi vermesini istiyorum çünkü çok mağdurum

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 00:41

04 Aralık 2024 11:58
Yanlış Çekilen Ücret İçin Acil Çözüm Bekliyorum
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
03 Ocak 2025 14:26